رابطه تعارض کار- خانواده و بلوغ شغلی با تمایل به ترک خدمت معلمان تربیت بدنی شهرستان ملارد
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی مدیریت در قرن ۲۱
- کد COI اختصاصی: ICMNG01_572
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1081
نویسندگان
کارشناس ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج
دانشیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج
دانشیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج
چکیده
هدف پژوهش حاضر بررسی رابطه تعارض کار- خانواده و بلوغ شغلی با تمایل به ترک خدمت معلمان تربیت بدنی شهرستان ملارد است. روش تحقیق توصیفی-همبستگی بوده و از نظر هدف کاربردی می باشد. جامعه آماری تحقیق شامل کلیه معلمان تربیت بدنی اداره آموزش و پرورش شهرستان ملارد در سال 1393 بود کهشامل 131 نفر دبیر رسمی، (71 نفر زن و 60 نفر مرد) می باشد که همه آنان به عنوان نمونه آماری در نظر گرفته شدند. ابزارهای پژوهش شامل پرسشنامه هایاستاندارد، تعارض کار- خانواده (دارسی و مک کارتی، 2007) ، بلوغ حرفه ای(سوپر 1990) و تمایل به ترک خدمت (تی و یامازاکی 2003) می باشد. از آزمون های همبستگی پیرسون ، آزمون t و رگرسیون چند متغیره برای تجزیه و تحلیل اطلاعات استفاده شد. نتایج تحقیق نشان داد که بین مولفه تضاد بین کار- خانواده، با مولفه اکتشاف ( بلوغ شغلی) رابطه معنی دار وجود دارد. اما بین ابعاد تعارض کار- خانواده و تمایل به ترک خدمت همبستگی معنی دار مشاهده نشد. بین مولفه اکتشاف(بلوغشغلی) و تمایل به ترک خدمت همبستگی معنی دار مشاهده شده است، همچنین بین مولفه مراحل مختلف تغییر شغل و تمایل به ترک خدمت نیز همبستگی معنی دارملاحظه گردید، اما بین سایر ابعاد بلوغ شغلی با تمایل به ترک خدمت رابطه معنی داری مشاهده نشد.. بین دیدگاه دو گروه زنان ومردان درابعاد درگیری شغلی و تضاد بین کار- خانواده و بعد حمایت همکاران اختلاف معنی دار مشاهده شد. نتایج تحلیل رگرسیون چند متغیره نشان داد که 19/9% واریانس تمایل به ترک خدمت توسط متغیرهای پیش بین تعارض کار- خانواده و بلوغ شغلی قابل تبیین است.کلیدواژه ها
تعارض کار- خانواده، بلوغ شغلی، تمایل به ترک خدمت، معلمان تربیت بدنیمقالات مرتبط جدید
- بررسی عوامل موثر بر توسعه عملکرد شغلی در سازمان تامین اجتماعی مورد مطالعه استان مازندران
- مروری بر شایستگی های مدیران منابع انسانی در راستای تفکر پارادوکسی
- توصیف نقش سیستم های اطلاعاتی منابع انسانی در مدیریت منابع انسانی مبتنی بر شواهد
- از تکنواسترس تا نارضایتی: نقش میانجی تعارض کار-خانواده در سازمان انتقال خون ایران
- تغییر در ادراک کارکنان هنگام ادغام هوش مصنوعی با مدیریت منابع انسانی با نقش واسطه اعتماد به فناوری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.