توسعه پارامترهای وزن دهی و رتبه بندی نمونه های مختلف زرشک تولیدی به کمک تحلیل سلسه مراتبی
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی مدیریت در قرن ۲۱
- کد COI اختصاصی: ICMNG01_522
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 581
نویسندگان
دانشگاه بیرجند، گروه شیمی، دانشجوی کارشناسی ارشد فیتوشیمی
دانشگاه بیرجند، دکتری شیمی آلی و عضو هیات علمی گروه شیمی
دانشگاه بیرجند،کارشناسی ارشد مدیریت فناوری اطلاعات
چکیده
گیاه زرشک که در مناطق خشک و نیمه خشک ایران به خصوص در استان خراسان جنوبی کشت می شود، از لحاظ ارزش اقتصادی برای کشاورزی منطقه مهم است. باتوجه به حجم بالای تولید زرشک در استان خراسان جنوبی، نیاز به مدیریت کیفیت زرشک تولیدی برای عرضه در بازارهای جهانی وجود دارد. استاندارد ملی زرشک بهعنوان تضمین حداقل کیفیت زرشک وجود دارد اما قادر به رتبه بندی چند نوع زرشک نیست. رتبه بندی با توجه به کیفیت به شیوه سنتی نیز برای مقایسه تعداد نمونهکم قابل استفاده است. یکی از مواردی که در کارخانه های فرآوری زرشک می تواند به منظور مدیریت کیفیت محصول به کار گرفته شود، رتبه بندی زرشک های دریافتیبا توجه به کیفیت هر نوع می باشد. از آنجایی که رتبه بندی و ارزش گذاری اقتصادی به شیوه سنتی در تعداد نمونه زیاد کارایی ندارد، نیاز به رهیافتی برای رتبه بندیمحصول زرشک وجود دارد. هدف از این مطالعه، رتبه بندی نمونه های زرشک با توجه به ارزش اقتصادی آنها بر اساس معیارهای کمی و کیفی، توسعه داده شده در اینپژوهش است. معیارهای کمی و کیفی انتخاب شده در تحلیل سلسله مراتبی استفاده شده و رتبه بندی هر تعداد نمونه زرشک به کمک این رهیافت ممکن گشته است.نتایج استفاده از پارامترهای به کار رفته و تحلیل سلسله مراتبی بسیار دقیق تر از رتبه بندی به روش های سنتی است. این پژوهش میتواند به طور مستقیم مبنای قیمتگذاری زرشک خریداری شده در کارخانه های فرآوری زرشک قرار گیرد.کلیدواژه ها
مدیریت کیفیت، زرشک، تحلیل سلسه مراتبی، وزن دهیمقالات مرتبط جدید
- بررسی عوامل موثر بر توسعه عملکرد شغلی در سازمان تامین اجتماعی مورد مطالعه استان مازندران
- مروری بر شایستگی های مدیران منابع انسانی در راستای تفکر پارادوکسی
- توصیف نقش سیستم های اطلاعاتی منابع انسانی در مدیریت منابع انسانی مبتنی بر شواهد
- از تکنواسترس تا نارضایتی: نقش میانجی تعارض کار-خانواده در سازمان انتقال خون ایران
- تغییر در ادراک کارکنان هنگام ادغام هوش مصنوعی با مدیریت منابع انسانی با نقش واسطه اعتماد به فناوری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.