بررسی رابطه فرهنگ سازمانی و تحصیلات کارکنان بر پذیرش سیستمهای اطلاعات مدیریت

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی مدیریت در قرن ۲۱
  • کد COI اختصاصی: ICMNG01_465
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1289
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

اصغر صرافی زاده قزوینی

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز

مریم آقاپورعلیشاهی

کارشناسی ارشد مدیریت دولتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین

معصومه آقاپور علیشاهی

دکتری اقتصاد گرایش مدیریت کار دانشگاه آزاد اسلامی واحد قدس

چکیده

سیستم های اطلاعات مدیریت یک نظام اطلاعاتی جامع است که در صورت پیاده شدن در سازمان و رفع موانع موجود ، بسیاری از مشکلات کاری و هزینه های اضافی را کاهشمی دهد. نظام های مختلف رایانه ای در نهادهای مختلف اقتصادی ، اجتماعی ، صنعتی و اداری جهان ، به طور مداوم پیشرفت کرده ، موجب تحول اساسی در فرایند تصمیمگیری ها و برنامه ریزی های درون سازمان شده است . در پذیرش سیستم های اطلاعاتی ، باید فرهنگ را درک و لحاظ نمود و اگر سازمانی از استراتژیها اطلاعاتی پیروی کند کهبا فرهنگ موجود هماهنگ باشند، هم در موقعیت بهتری قرار خواهد گرفت و هم بهتر می تواند تغییرات فرهنگ را در سازمان کنترل نماید که براین اساس تحقیقی درخصوصبررسی رابطه فرهنگ سازمانی و تحصیلات کارکنان بر پذیرش سیستم های اطلاعات مدیریت (مطالعه موردی : سازمانهای دولتی استان قزوین) صورت پذیرفت و جهت بررسیفرهنگ سازمانی از مدل دنیسون در مقاطع تحصیلی دیپلم، فوق دیپلم، لیسانس، فوق لیسانس و برای بررسی پذیرش سیستم های اطلاعات مدیریت از مدل دیویس استفادهشده است. متغیرهای این تحقییق بر اساس تحلیل رگرسیون خطی مورد بررسی قرار گرفتند و نتیجه ای که از یافته های تحقیق حاصل گردید مبنی بر این است که فرهنگسازمانی بر اساس مدل دنیسون بر پذیرش سیستم های اطلاعات مدیریت تاثیرگذار می باشد ولی تحصیلات کارکنان در ابعاد مختلف فرهنگ سازمانی دارای رابطه محدود است.

کلیدواژه ها

فرهنگ سازمانی ، سیستم های اطلاعات مدیریت ، پذیرش سیستم های اطلاعات مدیریت ، سودمندی درک شده ، سهولت استفاده درک شده

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.