افزایش بهره وری در صنعت ساخت و ساز با بهره گیری از فناوری مدل سازی اطلاعات ساختمان

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی مدیریت در قرن ۲۱
  • کد COI اختصاصی: ICMNG01_410
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 2972
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

وحید شاه حسینی

استادیار دانشگاه صنعتی امیرکبیر

حسین حجرالاسودی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی و مدیریت ساخت دانشگاه صنعتی امیرکبیر

امیر نوژان نادری

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی و مدیریت ساخت دانشگاه صنعتی امیرکبیر

چکیده

اگر یک نگاه کلی به صنعت ساخت داشته باشیم، با نقاط ضعف متعددی رو به رو خواهیم شد که بهبود آنها منجر به بهبود کیفی و کمی محصولات اینصنعت خواهد شد. در سالهای اخیر، فناوری های نوینی ظهور کرده و نوید افزایش بازده، کاهش هزینه ها و افزایش تولیدات را برای صنعت ساخت و ساز به همراه داشته اند؛ مدل سازی اطلاعات ساختمان (BIM) از جمله مهم ترین این فناوری ها می باشد. بیم یک فناوری نسبتا جدید در صنعت ساخت و ساز محسوب می شود. در مقاله پیش رو، ابتدا به بررسی وضعیت فعلی صنعت ساخت و شفاف سازی نقاط ضعف موجود می پردازیم. در ادامه با معرفی فناوری مدل سازی اطلاعات ساختمان، به پتانسیل های موجود در این فناوری در جهت بهبود وضعیت ساخت و ساز و متعاقب آن افزایش بهره وری در صنعت ساختمان اشاره می گردد. امید است با بهره گیری از نتایج این تحقیق، گامی رو به جلو در جهت بهبود صنعت ساختمان کشور برداشته شود.

کلیدواژه ها

فناوری مدل سازی اطلاعات ساختمان، بیم، مدیریت ساخت، BIM

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.