ارتباط مدیریت دانش با توانمند سازی کارکنان در اداره آموزش و پرورش شهر کرمانشاه

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی مدیریت در قرن ۲۱
  • کد COI اختصاصی: ICMNG01_374
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1142
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

ناصر شکری

کارشناس ارشد مدیریت اجرایی و مدرس دانشگاه

نسا یوسفی

دانشجوی ارشد مدیریت بازاریابی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج

فرهاد حیدری

کارشناس ارشد مدیریت آموزشی و مدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد گیلانغرب

چکیده

هدف از پژوهش حاضر بررسی ارتباط مدیریت دانش با توانمند سازی کارکنان در اداره آموزش و پرورش شهر کرمانشاه می باشد روش پژوهش توصیفی از نوع همبستگی است جامعه آماری این پژوهش شامل کلیه کارکنان ادارات آموزش و پرورش شهرکرمانشاه می باشند که با استفاده از روش نمونه گیری خوشه ای و مراجعه به جدول کرجسی و مورگان تعداد 95 نفر به عنوان نمونه آماری انتخاب شدند. در پژوهش حاضر، جهت گردآوری داده ها از دو پرسشنامه استفاده شد 1) پرسشنامه مدیریت دانش نوناکا و تاکوچی دارای چهار خرده مقیاس (خلق دانش، ذخیره دانش، نشر و کاربرد دانش) و 24 سوال و پرسشنامه توانمندسازی شورت و راینهارت با 38 سوال . جهت بررسی پایایی پرسشنامه ها از ضریب آلفای کرونباخ به ترتیب (0/58 و 0/58) استفاده شد در پژوهش حاضر، بسته به اهداف و فرضیه های پژوهش، از روشهای مختلفی برای تجزیه و تحلیل داده ها استفاده می گردد. به طور کلی در سطح آمار توصیفی و در سطح آمار استنباطی از آزمونهایی همچون آزمون کولموگراف اسمیرنوف بری تعیین نوع توزیع داده ها (نرمال یا غیر نرمال)،همبستگی پیرسون برای تعیین رابطه بین متغیرها ، آزمون رگرسیون چندگانه (مدل همزمان) (برای تعیین میزان پیش بینی متغیر ملاک از متغیر پیش بین، استفاده گردید. تجزیه و تحلیل داده ها نشان داد که بین مدیریت دانش و توانمندسازی کارکنان به میزان 0/329 درصد ارتباط معناداری وجود دارد و مدیریت دانش و ابعد آن به میزان 0/452 درصد واریانس تغییرات توانمندسازی کارکنان را تبیین می کنند که در این میان سهم تسهیم دانش بیشتر از دیگر ابعاد مدیریت دانش است.

کلیدواژه ها

مدیریت دانش، توانمند سازی، تسهیم دانش، آموزش و پرورش

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.