بررسی شیوه های استخراج اسانس های طبیعی از گیاهان
- سال انتشار: 1386
- محل انتشار: هفتمین همایش ملی دانشجویی مهندسی شیمی
- کد COI اختصاصی: SCCE07_042
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 8866
نویسندگان
چکیده
به منظور استفاده از شیوه های تمیز و جدید برای جداسازی اسانس ها از گیاهان کارهای زیادی انجام شده است . بررسی های نهائی، شیوه های مرسوم ( قرارداد ی) [ بر اساس تقطیر بخارآب یا استخراج با حلال آلی ] و شیوه های جدید [شامل استخراج با حلال کمک شده با امواج صوتی ، (Sonication) استخراج با حلال کمک شده با امواج ماکروویو (MAE)، استخراج با دی اکسید کربن فوق بحرانی (S-CCO2) و استخراج با آب فوق گرم (SWE) ] برای استخر اج معرفی می کنند . فواید و معایب هر شیوه گزارش شده و در نهایت تأئید خاصی به استفاده از استخراج با آب فوق گرم می شود که این به دلیل فایده هایی است که این شیوه با اجتناب از استفاده حلال های آلی و کوتاه کردن خیلی زیاد زمان استخراج به علاوه بالا بودن بازدهی در مقابل شیوه های مرسوم و در مقابل شیوه های جدید مثل MAE به دلیل باز دهی بیشتر و در مقابل استخراج با SC-CO2 به دلیل عدم رخ دادن استخراج هم زمان واکس های پوستی و چربی ها و عدم نیاز به مرحله خشک کردن نمونه قبل از استخراج، دارد.کلیدواژه ها
اسانس - شیوه های ا ستخراج مرسوم - شیوه های استخراج جدید - استخراج با آب فوق گر ممقالات مرتبط جدید
- سنتز نانو ماده اکسیدگرافن و بررسی تاثیر آن بر روی مقاومت شیمیایی رنگ آلکیدی
- پیش بینی نرخ های تولید چندفازی (نفت، گاز و آب) با استفاده از روش های یادگیری ماشین: مرور بر روش ها و کاربردها
- روشهای کنترل داده محور در مهندسی شیمی
- بررسی جداسازی گاز پروپیلن از پروپان در غشای ۶FDA-durene با استفاده از روش شبیه سازی مولکولی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.