ارزیابی مکانیزم های یادگیری سازمانی در شعب بانک ملت و ملی
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: سومین همایش ملی سالیانه علوم مدیریت نوین
- کد COI اختصاصی: CMMS03_273
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1209
نویسندگان
دانش آموخته کارشناسی ارشد رشته مدیریت اجرایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین
دانشیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین
استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین
چکیده
هدف اصلی این پژوهش ارزیابی و بررسی وضعیت موجود مکانیزم های یادگیری سازمانی در دو شعب بانک های ملت و ملی شهر قزوین می باشد. جامعه آماری این پژوهش شامل تمامی روسأ، معاونین، کارکنان دو شعب بانک ها ی بانک ملت و ملی می باشد. با استفاده از جدول مورگان مشخص گردید که 128 و 225 نفر به ترتیب نمونه جامعه بانک ملت و بانک ملی می باشند. داده های مورد نیاز پژوهش از طریق توزیع پرسشنامه ساختاریافته بدست آمده است و با استفاده ازآمار توصیفی( میانگین، انحراف معیار) و آمار استنباطی(تحلیل واریانس،آزمون z کولموگروف اسمیرینف، آزمون t آزمون توکی) و نرم افزار اس پی اس تحلیل شده اند . نتایج پژوهش نشان می دهند که سازوکارهای یادگیری در دو شعب بانک های ملت و ملی در سطح قابل قبولی می باشند و بین دو بانک تفاوت چندانی وجود ندارد. نتایج این پژوهشهمچنین نشان می دهد که یادگیری سازمانی در بین معاونین و روسا و افرادی با سابقه بیش از 20 سال در وضعیت بهتری نسبت به کارمندان و افرادی با سابقه کمتر از 10 سال می باشد و بین آنها تفاوت معنی داری وجود دارد.کلیدواژه ها
مکانیزم یادگیری ، بانک ملت ، بانک ملیمقالات مرتبط جدید
- تحلیل تطبیقی مربیگری راه حل محور و مسئله محور؛ تفاوتها، مزایا و کاربردها
- بررسی تاثیر ذهن آگاهی بر تابآوری : نقش تعدیل گر پشیمانی کارراهه (مورد مطالعه : دانشگاه علوم پزشکی بابل )
- الگوی مربیگری حل مسئله با تاکید بر مولفه های هوش هیجانی
- کاربرد هوش مصنوعی در مدیریت منابع انسانی با تاکید بر مربیگری
- نقش معلم رهبری در ارتقای سلامت روانی دانش آموزان بامیانجی گری مهارت حل مسئله
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.