تحلیل هیدرو دینامیکی سکوی ذخیره نفت اسپار تحت اثر امواج نامنظم دریا
- سال انتشار: 1386
- محل انتشار: نهمین همایش ملی صنایع دریایی ایران
- کد COI اختصاصی: NSMI09_038
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2138
نویسندگان
استادیار دانشگاه صنعتی امیرکبیر ( پلی تکنیک تهران ) ، دانشکده مهندسی کش
دانشجوی کارشناسی ارشد سازه دریایی، دانشکده مهندسی کشتی سازی و صنایع د
چکیده
سکو های اسپار یکی از انواع سکو های تطبیقی 3 شناور می باشند که برای حفاری و استخراج نفت و انجام فرآیند روی آن و در نهایت ذخیره سازی نفت در آبهای عمیق تا عمق 3500 متری استفاده می شوند . بسیاری از شرکت های نفتی از آن به عنوان نسل جدید سکو های نفتی نام می برند . سکوی اسپار نوع کلاسیک 4 شامل یک سیلندر عمودی است که درآب شناور می باشد . این سیلندر اثر امواج را دمپ نموده و از پایداری مناسبی در برابر نیروهای محیطی برخوردار است . در این تحقیق، تحلیل هیدرودینامیکی این نوع سکو تحت اثر امواج نامنظم دریا در حوزه زمان صورت پذیرفته است . به منظور استخراج معادلات تعادل سکو، نیروهای وارد بر سکو بر اساس تئوری موج خطی و به صورت حل تحلیلی محاسبه شده است و به جهت اختصار، تنها نتایج حاصل از حل تحلیلی ارائه گردیده است . در این مقاله مهارهای سکو، بصورت مهارهای کتنری 5 مدل سازی شده و روش برآورد نیروی آن جهت تحلیل های مهندسی پیشنهاد شده است . با توجه به تقارن سکو حرکت آن در سه درجه آزادی هیو، پیچ و سرج مدل سازی شده است . معادلات تعادل دینامیکی سکو در حوزه زمان توسط روش عددی تفاضل محدود مرکزیحل گردیده اند . در پایان پاسخ دینامیکی سکوی نمونه در برابر امواج نامنظم در حوزه زمان ارائه شده است .کلیدواژه ها
سکوی اسپار کلاسیک - تحلیل هیدرودینامیکی - امواج نامنظم - تحلیل حوزه زمانمقالات مرتبط جدید
- بررسی اثر پارامترهای محیطی (دما، رطوبت) بر داده های پایش سلامت پل های فولادی
- بررسی تاثیر نوع ساینده بر تاول اسمزی پوشش بر پایه اپوکسی بر سطوح فولای آلیاژ کربن در محیط غوطه ور
- مدل اجزای محدود برای ارزیابی تاثیر خروج از مرکزیت بر ظرفیت ورق های پیوستگی در ستون های H شکل
- ارزیابی احتمالاتی قاب خمشی فولادی بر پایه فولاد St۳۷ و St۵۲ تحت زلزله های نزدیک گسل
- خرابی پیشرونده لرزه ای قاب خمشی فولادی ویژه بلند مرتبه مهاربندی شده در برابر زلزله نزدیک گسل
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.