روش ساخت و به آب اندازی یک سکوی حفاری (Jack up)

  • سال انتشار: 1386
  • محل انتشار: نهمین همایش ملی صنایع دریایی ایران
  • کد COI اختصاصی: NSMI09_035
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 3789
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمد نادری مهابادی

فوق لیسانس مدیریت استراتژیک - معاون برنامه ریزی و توسعه گروه صنایع دری

سعید جلیلوند

فوق لیسانس مهندسی صنایع - مدیر سیستم ها و توسعه کیفیت گروه صنایع دریایی

چکیده

کشور ایران با توجه به منابع خدادادی و طبیعی آن از جایگاه ویژه استراتژیک برخورداراست و از آن مهمتر در بیضی استراتژیک جهانی قراردارد . یعنی دارای رتبه دوم جهانی دارنده گاز و رتبه چهارم جهانی نفت است . در ین راستا صنایع نفت ، گاز و پتروشیمی و سایر صنایع وابسته به حامل های انرژی زا ، از اولویت استراتژیک بر خوردارند و سرمایه گذاری در آنها در اولویت او ل است و ساخت و تولید تجهیزات و قطعات اصلی و یدکی آنها دارای ارزش افزوده مضاعف و ضامن تداوم تولید ثروت است . ساخت و راه اندازی سکوهای حفاری (Jack Up ) یکی از طرحهای بزرگ صنعتی در حوزه های نفت و گاز است که با توجه به سرمایه گذاری کلان ، اجرای پر وژه ساخت و بهره برداری به موقع از آن ، نقش بسزایی در توسعه صنعتی ، رونق اقتصادی و رفاه اجتماعی ایفا می نماید . سعی شدهJack Up در این مقاله با توجه به روشهای مختلف ساخت و به آب اندازی سکوهای حفاری است گزینه مناسب برای ساخت بدنه، ساخت پایه ها، مونت اژ بدنه، مونتاژ پایه ها و سیستم به آب اندازی مورد بررسی قرار گیرد . این بررسی بر پایه مشخصات فنی یکی از انواع سکوی حفاری شناور مورد تأیید مجموع وزارت نفت صورت گرفته است

کلیدواژه ها

Section - بخش Panel - پانل Hull - بدنه Jack Up جک آپ

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.