اهمیت اطلاعات و جایگاه ارتباط در ایجاد امنیت در راستای بهره برداری ازمنابع دریایی و حفاظت از سرمایه های ملی
- سال انتشار: 1386
- محل انتشار: نهمین همایش ملی صنایع دریایی ایران
- کد COI اختصاصی: NSMI09_008
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2744
نویسندگان
چکیده
امروزه صنعت دریایی و علوم وابسته به آن از چندین جنبه برای کشور ما حائز اهمیت است ، به ویژه از بعد استراتژیک ، سیاسی و اقتصادی اهمیت این مسئله دوچندان می باشد . پیشرفت های اخیر در موارد مختلف علوم دریایی و به ویژه زیر سطحی و نحوه ارتباط و تب ادل اطلاعات با نیروهای انسانی مشغول به کار در اعماق دریاها ، محققان و کارشناسان را با حجم بالایی از اطلاعات پراکنده و خام روبرو ساخته است . عملیات دریافت داده ، تبدیل و انتقال آن در سیستمهای سونار که دارای تعداد حساسه های زیادی می باشد از اهمیت خاصی برخوردار است . این بخش از سیستم مراقبتی از آن جهت که داده های خام لازم را برای پردازش فراهم می آورد باید صحت و سلامت داده های دریافتی را تضمین نماید . بالغ بر ٣٠ سال است که غواصی به شیوه علمی و کلاسیک آن در آبها جهت مأموریت های خاصی انجام پذیرفته است و باید گفت غوا صی هرگز بدون خطر نبوده و نخواهد بود ، رعایت نکات ایمنی توسط غواصان و ارتباط مستمر با آنان از جمله مواردی است که میتواند تا حدودی در جهت کاهش حوادث پیش بینی نشده مثمر ثمر واقع گردد . از آنجائیکه غواصی ، حرفه ای پرمخاطره و حساس می باشد ، استفاده از تجهیزات م درن و کاربرد روش و شیوه های علمی با یک متد و قواعد خاص مستلزم ارائه طرحهایی توسط مسئولین این فن می باشد . لذا در این مقاله سعی گردیده ضمن بررسی منابع دریاها ، نقش و اهمیت ارتباطات در دریا ، روش انتقال اطلاعات از زیر سطح به سطح و تجهیزاتی که می توانند این اقدامات را به انجام برسانند مورد بحث و بررسی قرار دهدکلیدواژه ها
منابع بستر دریا - بهره وری - ارتباطات – غواص و غواصی - سونارمقالات مرتبط جدید
- تاثیر ریسک های ژئوپلیتیک بر مدیریت ذخایر مالی ایران
- بررسی اثرات محیط زیستی گردشگریبر تالاب ها، موردپژوهی : تالابخورخوران، استان هرمزگان
- طراحی مدل کار آفرینی اجتماعی در سازمانهای دولتی با رویکرد تحلیل مضمون
- حکمرانی دریایی و موانع توسعه گردشگری در خلیج فارس( با تاکید برموانع امنیتی)
- مدیریت گردشگری سواحل، بنادر و حمل و نقل دریایی دریای خزر
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.