بررسی و مقایسه میزان اثر گذاری آموزش های FFS در توانمندسازی کشاورزان شهرستان جویبار
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: دومین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار
- کد COI اختصاصی: NACONF02_0087
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 804
نویسندگان
کارشناس مهندسی مدیریت و آبادانی روستاها
عضو هیئت علمی بخش تحقیقات روستائی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان مازندران
کارشناس جغرافیای انسانی
چکیده
مقاله حاضر به بررسی و مقایسه میزان اثر گذاری آموزش هایFFS در توانمندسازی کشاورزان شهرستان جویبار ، پرداخته است. روش تحقیق در این پژوهش بصورت توصیفی - پیمایشی بوده و شیوه اجرای آن به صورت میدانی و با استفاده ازپرسش نامه می باشد. جامعه آماری مورد نظر در این تحقیق شامل 47 نفر ازکشاورزان آموزش دیده روستای پایین رود پشت شهرستان جویبار و 47 نفر از کشاورزان آموزش ندیده این روستا می باشند و روش نمونه گیری از بین کشاورزان آموزشندیده به صورت تصادفی، وجمع آوری داده ها به شیوه مصاحبه و پرسش نامه بوده است.تجزیه وتحلیل داده ها ازطریقآمارتوصیفی(میانگین،میانه،انحراف معیارونمودار و....)وآزمون کای اسکوئر صورت گرفته است نتایج آزمون نشان می دهد که میزان تاثیر گذاری آموزش مدرسه در مزرعه در روحیه هم فکری و مشارکت در بین کشاورزان آموزش دیده بیشتر از دیگرکشاورزان بوده و میزان انتقال تجربیات و دانش در بین کشاورزان آموزش دیده بسیار بیشتر و بهتر از دیگر کشاورزان می باشد و به بالا رفتن قدرت کشاورزان آموزش دیده در شناسایی و کنترل آفات و رعایت نکات گفته شده در کلاس ها میزان خسارات و ضایعات در بین کشاورزان آموزش دیده کمتر از دیگر کشاورزان بوده و به دلیل استفاده صحیح و به اندازه از کود و سم هزینه کمتری را نسبت به دیگر کشاورزان متحمل می شوندکلیدواژه ها
آموزش مدرسه درمزرعه ، توانمند سازی کشاورزان، شهرستان جویبارمقالات مرتبط جدید
- بررسی راهبردهای ترویج انرژی های پاک در بین گلخانه داران استان البرز
- مطالعه اثر روش های مختلف خاک ورزی بر عملکرد و برخی صفات سه رقم عدس دیم
- Machine Vision Approach Coupled with a Hybrid EHD-Convective Dryer to Model Khalal Slices Drying Process with ANFIS
- انتخاب مناسب دور موتور و نوع سوخت از لحاظ ویژگیهای عملکردی موتورهای دیزلی با استفاده از روش های تصمیم سازی
- پتانسیل سنجی تولید زیستگاز از پسماندهای کشاورزی و فضولات دامی در شهرستان اهواز
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.