بررسی عددی تاثیر میدان مغناطیسی بر انتقال حرارت جابجایی طبیعی درون محفظه مربعی پر شده با نانوسیال آب - اکسید آلومینیوم
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: کنفرانس ملی علوم مهندسی، ایده های نو (۸)
- کد COI اختصاصی: AIHE08_551
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 668
نویسندگان
استادیار دانشگاه کاشان
دانشجوی کارشناسی ارد دانشگاه کاشان
دانشجوی کارشناسی ارد دانشگاه کاشان
دانشجوی کارشناسی ارد دانشگاه کاشان
چکیده
در کار حاضر، تاثیر میدان مغناطیسی بر جابه جایی طبیعی در محفظه مربعی مورد بررسی قرار گرفته است. این محفظه از آب و نانو ذرات اکسید آلومینیوم پر شده است. دیواره های افقی همانطور که در شکل 1 مشخص است در دمای ثابت قرار دارد به طوری که دیواره بالایی، دیواره سردTC و دیواره پایینی دیواره گرم TH می باشد. دیواره های عمودی عایق می باشد. یک میدان مغناطیسی عمودی ثابت به صورت خارجی اعمال شده است. معادلات اصلی که جریان حاصل از جابجایی طبیعی درون محفظه را توصیف می کند شامل معادلات بقای جرم، مومنتوم و انرژی می باشد. این معادلات توسط روش حجم محدود حل می شوند. نتایج عددی برای محدوده وسیعی از اعداد هارتمن Ha=o-100 و برای یک عدد گراشف Gr=10 و درصد حجمی 0.1 به صورت خطوط جریان، خطوط همدما و نرخ شار ارائه شده است. نتایج نشان می دهد که میدان مغناطیسی اثرات گسترده ای روی جریان و انتقال حرارت دارد. به طوری که وقتی عدد هارتمن زیاد شد نرخ شار کاهش پیدا کرد که نشان می دهد مکانیزم انتقال حرارت از جابه جایی طبیعی به سمت هدایت می رود به طوری که در مقادیر بالاتر از Ha=60 خطوط همدما با یک گرادیان دما، موازی با بردار شتاب توصیف می شود. در این حالت انتقال حرارت از نوع هدایت خالص می باشد.کلیدواژه ها
جابه جایی طبیعی، عدد هارتمن، محفظه مربعی، میدان مغناطیسی، نانوسیالمقالات مرتبط جدید
- بررسی به کارگیری سیستم ذخیره سازی انرژی با استفاده از منابع انرژی تجدیدپذیر
- اقدامات لازم برای حفاظت از محیط زیست دریایی
- ارائه طرح مبتنی بر رایانش ابری جهت ارتقاء بهره وری صنایع خودروسازی (مطالعه موردی: مدیران خودرو)
- مروری بر تکنولوژی ماکرویو برای خردایش سنگ های کمیاب
- کاربرد و بکارگیری تکنولوژی های اینترنت اشیا ، یادگیری ماشین و پردازش تصویر در امنیت و کنترل خودرو
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.