بررسی نظری تحلیل فیدبک جهت ارزیابی مخاطرات محیطی
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی مخاطرات محیطی
- کد COI اختصاصی: ICEHH02_248
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 571
نویسندگان
استادیار گروه جغرافیایی دانشگاه یزد
چکیده
معرفت شناسی محیط زیست و ادراک آن از منظر تغییر و تحول و به دنبال آن تطبیق فعالیت ها و انتخاب نحوه زیستن در محیط، تعامل انسان با محیط زیست نامیده میشود. به عبارت دیگر، تعامل انسان با محیط در جوامع مختلف و در دوره های تاریخی مبتنی بر شناخت و ادراک محیطی او بوده که به انتخاب رویکرد و به تبع آن روشهای مناسب بهره برداری منطقی و البته پایدار از محیط زیست می انجامیده است. در مقابل، هرگاه شناخت درستی از محیط حاصل نشده و بهره برداری نامتناسب با ساختار و عملکرد محیط انجام گرفته حوادث و رخدادهای زیانباری در جوامع انسانی رخ داده است. از رویکردها و روشهای مهم در درک محیط، شناخت سیستمی بوده که در آن همه عناصر سازنده محیط در ارتباط با هم عمل و تغییر در هر کدام تغییرات در عناصر دیگر و در نهایت تغییر در ساختار و عملکرد سیستم را به دنبال خواهد داشت. هر سیستمی داده های ورودی را گرفته، پردازش و به شکل خروجی مشخص در می آورد. حال اگر بخشی از خروجی یک سیستم به عنوان ورودی به سیستم بازگردد بدان فیدبک یا پسخوراند گفته شده که در شرایط عادی عامل اصلی تعادل و پایداری سیستم می باشد. بعلاوه، فیدبک به مثابه روشی عملی برای کنترل و مدیریت سیستم و محیط هایی که متأثر از فعالیت های انسانی میباشند عملمی نماید. در این صورت، می توان برای ارزیابی اثر فعالیت های انسان، پیش بینی مقدار خطر و ریسک آن در محیط، بویژه محیط هایی که بیشتر در معرض تغییر قرار می گیرند، به مطالعه و بررسی فیدبک سیستم محیط پرداخت.کلیدواژه ها
مقالات مرتبط جدید
- بررسی علل وقوع و پیشگیری از سقوط در کارگاه های ساختمانی
- بررسی تاثیر جداسازهای لاستیکی بر پاسخ لرزهای مخازن مکعبی مایع
- بررسی تاثیر مقاومت فشاری بتن در پاسخ دینامیکی س د های بتنی وزنی با مطالعه ی موردی سد سفیدرود
- تاثیر طراحی شهری بر سلامت روان: تحلیل عناصر محیطی و رفاه شهروندان
- کاربرد فناوریهای هوشمند در بهینه سازی مدیریت و برنامه ریزی شهری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.