کشاورزی پایدار با بهره گیری از آفت کش های بیولوژیکی - باکتریایی
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: دومین همایش ملی گیاهان دارویی و کشاورزی پایدار
- کد COI اختصاصی: MPSA02_129
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1010
نویسندگان
عضو هیئت علمی - پژوهشکده باغبانی دانشگاه شهید باهنر
چکیده
مشکلات ناشی از استفاده غیر اصولی آفت کش های مصنوعی و خطرناک دانشمندان را بر آن داشته تا به جستجوی ترکیباتی با منشاء طبیعی بپردازند. ترکیباتی که ضمن توانایی در کنترل آفات، به دلیل داشتن اثر انتخابی، مضرات آفت کش های مصنوعی خطرناک را در پی نداشته باشند. شیمی تخمیری یکی از روش هایی است که از مدت ها پیش برای تولید آفت کش های سازگار با محیط زیست، توسط دانشمندان مورد استفاده بوده است و به کمک این فناوری و بهره گیری از باکتری های خاک زاد آفت کش های مهمی مانند آورمکتین ها، اسپینوزین ها، پیرول ها تولید شده اند. این آفت کش ها به دلیل داشتن انتخابیت فیزیولوژیکی و اکولوژیکی ضمن توانایی فوق العاده در کاهش جمعیت آفات، فاقد اثرات سوء قابل توجهی بر روی دشمنان طبیعی و محیط زیست بوده و از ابزارهای مهم کنترل آفت در بر نامه های مدیریت تلفیقی آفات (IPM) محسوب می شوند. در این مقاله سعی شده است تا ضمن معرفی این گروه از آفت کش های بیولوژیکی، نقش مفید و موثر آنها در تولید محصول سالم که از نتایج کشاورزی پایدار است مورد ارزیابی قرار گیرد.کلیدواژه ها
آورمکتین، اسپینوزین، پلی ناکتین، حشره کش های پیرول، امامکتین بنزواتمقالات مرتبط جدید
- رویکرد اخیر صیادان در تنوع بخشی بهابزار صید گرگور به منظور استحصال آبزیان خلیج فارس (بندر بوشهر)
- نقش منابع طبیعی و محیط زیست در امنیت غذایی
- تهیه فرآورده های پروتئینی از آبزیان
- بررسی پیشرفت های اخیر در پژوهشهای بیوتکنولوژی مواد غذایی
- تغییرات شیمیایی رخ داده در طی فرآیند سرخ کردن در روغن زیاد بر اساس برخی محصولات واکنش
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.