استفاده از شبکه های هوشمند برای افزایش راندمان و قابلیت اطمینان از سیستم انتقال و توزیع تا مصرف

  • سال انتشار: 1392
  • محل انتشار: سومین کنفرانس بین­ المللی رویکردهای نوین در نگهداشت انرژی
  • کد COI اختصاصی: ETEC03_017
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1957
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

ابوالفضل قنبرزاده

دانشجوی کارشناسی ارشد ، دانشگاه آزاد هریس

نوید تقی زادگان کلانتری

استادیار دانشگاه شهید مدنی آذربایجان

مرتضی میرعالی

دانشجوی کارشناسی ارشد ، دانشگاه آزاد هریس

چکیده

در این مقاله بهینه سازی در سیستم توزیع برق از طریق شبکه های هوشمند و تکنولوژی های آن برای بهبود راندمان انرژی در سیستم انتقال توزیع و مصرف مورد بررسی قرار گرفته است . در سیستم توزیع داده های بسیاری از مراکز اثبات می کند که کنترل ولتاژ، شدیدتر مصرف انرژی را کاهش می دهد و نتایج مراکزی که از کاهش ولتاژ ذخیره برای کنترل ولتاژ توزیع و کاهش مصرف استفاده کرده اند ارائه شده است . توسعه در سیستم های توزیع و انتقال از طریق استفاده شبکه های هوشمند می تواند فرصت های مشخصی را برای بهبود راندمان در روند تولید تا مصرف فراهم نماید یکی از این ایده ها کاهش ولتاژ ذخیره است و عامل کاهش ولتاژ ذخیره که با کاهش درصد در ولتاژ (یک درصد) مربوط می شود معیاری است که اغلب برای سنجش راندمان کاهش ولتاژ بار و یا هر روش ذخیره توان الکتریکی مورد استفاه قرار می گیرد. از کاهش ولتاژ به عنوان یک استراتژی بهره برداری و ذخیره ای استفاده می شود که این استراتژی امکان کاهش ولتاژتا 5 درصد در دوره های زمانی پیک را فراهم می کند. همچنین یک روش جدید برای استفاده از خانه های هوشمند که علاوه بر قیمت پایین پیاده سازی ، سطح بالایی از قابلیت اطمینان ، سهولت و انعطاف پذیری را در مصرف فراهم می سازد ارائه شده است . روش پیشنهادی موسوم به سیستم کنترل مقطع ، زمانی است که اساس کار بر اینست که در هر لحظه تنها یک سیگنال (توان یا داده ) ، روی خط انتقال موجود می باشد. به عبارتی زمانی که نیاز به قرار دادن داده روی خط می باشد توان ، از خط انتقال جدا شده و بخش الکترونیک قدرت و ارتباط ، داده ، را روی خط قرار می دهد.

کلیدواژه ها

بهینه سازی ، ولتاژ ذخیره ، راندمان ، قابلیت اطمینان ، خانه هوشمند

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.