مروری بر دو روش بنیادین کدگذاری اطلاعات در شبکه بی سیم COPE و DCAR

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: همایش ملی الکترونیکی دستاوردهای نوین در علوم مهندسی و پایه
  • کد COI اختصاصی: AEBSCONF01_206
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 716
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

پیمان عبداله پور

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات خمین

مصطفی شمسی

هیئت علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر

محمد خلیلی درمنی

هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمین

چکیده

کد گذاری شبکه روشی است که در آن یک گره میانی می تواند چند بسته دریافتی را باهم کدگذاری و طی یک بسته ارسال کند به صورتی که گره های مقصد بتوانند این بسته را کدگشایی کرده و اطلاعات مورد نظر خود را به دست بیاورند. این روش توان عملیاتی و طول عمر شبکه را افزایش و آن را به بیشینه جریان خود می رساند. دو روش کدگذاری COPE و DCAR پس از ارائه شدن تحول بزرگی را در ارسال اطلاعات در شبکه های بی سیم ایجاد کردند که این مقاله مروری بر این دو روش بوده و به ارزیابی و مقایسه این دو روش می پردازد. در پایان نشان داده می شود روش DCAR با وجود پیچیدگی و سربار محاسباتی بیشتر نسبت به روش COPE، محدودیت دو گامی موجود در روش COPE را برطرف می کند و با توجه به شبیه سازی انجام شده می تواند توان عملیاتی بیشتری به روش COPE به دست آورد.

کلیدواژه ها

ارتباطات بی سیم، بیشینه جریان، کدگذاری شبکه، شبکه بی سیم، COPE، DCAR

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.