بررس اثر دمای ذخیره سازی و استفاده از پوشش متیل سلولز در افزایش طول عمر آووکادو

  • سال انتشار: 1392
  • محل انتشار: سومین همایش ملی امنیت غذایی
  • کد COI اختصاصی: FSS03_428
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 650
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

هدی مشایخ پور

دانشجوی کارشناسی ارشد رشته صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی آمل

حمید توکلی پور

دانشیارگروه صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار

پیمان آریایی عضو هیات علمی گروه صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی

چکیده

پوشش های خوراکی، انتقال دی اکسید کربن و اکسیژن و بخار آب را در داخل یا خارج از محصول تنظیم می کنند از این رو روی فعالیت تنفسی و کیفیت محصول اثر می گذارند هدف از این مطالعه ، ارزیابی اثر پوشش متیل سلولز روی سرعت تنفس، رنگ و بافت آووکادوهای ذخنیر ه شده در دمای اتاق است. سطح آووکادوها در ابتدا گندزدایی می شود و سپس شسته و درهوا خشک می شوند. سپس در محلول پوششی به مدت یک دقیقه در دمای 20درجه سانتی گراد غوطه ور به مدت 10 دقیقه درهواخشک می شوند. در 20 یک جعبه باز ذخیره میشوند. در فواصل دوروزه ، میوه ها خارج و برای سرعت تنفس، رنگ و بافت ارزیابی می شوند. سرعت تنفس از طریق سنجش سرعت CO2 تولید شده از مقداری میوه در هر واحد زمانی ارزیابی می شود. رنگ و بافت آووکادوها توسط تکنیک های ابزاری اندازه گیری می شوند آووکادوهای پوشش دار، سرعت های کمتر تنفس، رنگ سبزتر و سفتی بیشتری را نسبت به کنترل بدون پوشش د رطول کل ذخیره سازی نشان می دهند. وجود نقاط قهوه ای و بی رنگ گوشت میوه بطور نرمال بخاطر رسیدگی میوه ای است که در میوه های پوشش دار به مدت زیادی بوده است . براساس اطلاعات بررسی اول، Q10 به صورت 2.15 محاسبه شده است. با این میزان طول عمر 25 و 7 حدودا 29/8و 4/8 روز می باشد. این بدان معناست که طول عمر، 7% و 20% در 7 و 25 سانتی گراد بوده است. کاهش وزن درهر دو دما طولی است . 4/3% در میوه ها در 20 سانتی گراد به مدت 8 روز و 3/0% در 10 سانتی گراد برای 22 روز بوده است حداکثر تولید CO2در 20 درجه سانتی گراد در طول روز دوم ذخیره سازی بدست آمده است درحالی که در 10 درجه سانتی گراد در روز هفدهم بدست آمده است . حداکثر تولید اتیلن در 20 سانتی گراد در روز دوم ذخیره سازی بدست آمد و در 10 درجه سانتی گراد روز ششم حاصل شده است. .

کلیدواژه ها

آووکادو، پوشش، متیل سلولز، طول عمر، دما

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.