بررسی اثر مدل های مختلف توربولانس بر سیستم های دو فازی

  • سال انتشار: 1382
  • محل انتشار: هشتمین کنفرانس دینامیک شاره ها
  • کد COI اختصاصی: CFD08_015
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 2622
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محسن دوازده امامی

استادیار دانشکده مکانیک دانشگاه صنعتی اصفهان

گودرز احمدی

استاد دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه کلارکسن نیویورک

حجت نصر

دانشجوی کارشناسی ارشد تبدیل انرژی دانشگاه صنعتی اصفهان

چکیده

در این تحقیق به بررسی و مطالعه حرکت ذرات در یک کانال مستطیلی دو بعدی همراه با یک مانع می پردازیم. برای این منظور از روش هیبرید (اویلری – لاگرانژی) برای تحلیل استفاده می کنیم، بدین معنی که میدان سیال را با استفاده از نگرش اویلری حل نموده و رفتار ذرات امد را به صورت لاگرانژی موردمطالعه قرار می دهیم. همچنین اثرات متقابل دو فاز را بصورت جملات چشمه / چاه در معادلات وارد می کنیم (Two way coupling) . در مدل سازی جریان مغشوش نیز از مدل k-e استاندارد و K-e اصلاح شده استفاده کرده و اثر آنها را بر رسوب و حرکت ذرات مقایسه و ارزیابی می کنیم. در این تحقیق ذرات جامد کروی با اندازه 0/01 تا 10 میکرومتر موردمطالعه قرار گرفته و معادله لاگرانژی ذره شامل نیروهای درگ، لیفت سافمن (Saffman lift force)، براونی (Brownian forc) و ثقل بوده، همچنین نوسانات جریان مغشوش (Turbulent diffusion) به صورت یک میدان تصادفی پیوسته با توزیع گاوسی شکل (Continuous Gaussian random vector field) شبیه سازی شده اند. معادله حرکت ذره توسط روش رانگ کوتا مرتبه چهار حل شده و مسیر حرکت ذرات به دست می آید. برای هر قطر مشخص حدود 1000 ذره مورد مطالعه قرار گرفته و در نهایت جا به جایی و رسوب ذرات را مطالعه میکنیم.

کلیدواژه ها

جریان مغشوش ، جریان دو فازی ، ذرات جامد ، نیروی براونی ، نیروی لیفت سافمن

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.