شناسایی موانع گسترش مشاغل خانگی درسطح شهر قزوین (مطالعه موردی 150 مشاغل خانگی)

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی اقتصاد، مدیریت، حسابداری و علوم اجتماعی
  • کد COI اختصاصی: EMASS01_225
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1102
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علی احمدی

کارشناس ارشد مدیریت دولتی (گرایش منابع انسانی) ، مدرس دانشگاه علمی کاربردی

کلثوم روشن قیاس

کارشناس ارشد مدیریت آموزش- مدرس دانشگاه علمی کاربردی بهزیستی قزوین

ضیاء رشوند

کارشناس ارشد مدیریت صنعتی ، مدرس دانشگاه علمی کاربردی

مصطفی اکبری

کارشناس ارشد مدیریت دولتی (کرایش مالی)

چکیده

مسئله اشتغال در کشور ما در حال تبدیل شدن به یک فاجعه ملی و سیلی خانمان بر انداز است حرکتی که از گذشته دور به صورت خزنده آغاز شد و در حال حاضر در سراشیبی قرار گرفته و فرهنگ، دین، تمدن، خانواده و روش و منش جامعه را متأثر نموده و بدنبال خود می برد، به صورتی که هم اکنون اثرات و عوارض آن را در اموری همچون آمار طلاق، بالا رفتن سن ازدواج، متوقف شدن امر ازدواج رسمی در قشری از افراد جامعه، دین گریزی، اخلاق گریزی ، شکل گرفتن خانه های مجردی دسته جمعی در تهران و بعضی از شهرستان ها، فساد و فحشا در قالب قرار دادهای خاص آشکار و پنهان، ظاهر شده و می توان در جامعه مشاهده کرد.لذا ایجاد فرصت های شغلی و فراهم کردن امکان حصول درآمد مناسب، یکی از اهداف کلیدی نظام می باشد، که علی رغم تلاش های مثبت و امیدوار کننده ای که صورت پذیرفته همچنان در صدند تا راهکارهاینوین، موثر و منعبث از تجارت موفق جهانی را به کار گیرند (دانایی، 134:1384). امروزه مشاغل خانگى از بخش هاى حیاتى و ضرورى فعالیتهاى اقتصادى کشورهاى پیشرفته محسوب می شوند. مشاغل خانگى از نظر ایجاد شغل، نوآورى در عرضه محصول یا خدمات، موجب تنوع و دگرگونى زیادى در اجتماع و اقتصاد هر کشور می شود. همچنین براى جوانان، مشاغل خانگى نقطه شروع مناسبى براى راه اندازى کسب و کار شخصى است. بدین منظور روش بکار رفته در این مقاله، به شناسایی موانع گسترش مشاغل خانگی با دو متغیر (ویژگی های مشاغل خانگی) و (مشکلات مشاغل خانگی) به کار گرفته شده است. جامعه آماری این مقاله برابر 650 مشاغل خانگی از طریق عدد گذاری درفرمول کوکران، تعداد حجم نمونه با ضریب اطمینان 95 درصد و 5 درصد خطا برابر 150 مشاغل خانگی محاسبه شده است. نتیجه این پژوهش، که ازجمله موانع مشاغل خانگی در سطح شهر قزوین در الویت اول تامین منابع مالی، قوانین دست و پاگیر در الویت دوم می باشد.

کلیدواژه ها

مشاغل خانگی، موانع مشاغل خانگی، اشتغال زایی، استان قزوین

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.