بررسی مبانی فقهی، حقوق معنوی زندانیان

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: کنگره بین المللی فرهنگ و اندیشه دینی
  • کد COI اختصاصی: ICCRT01_0582
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1053
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فاطمه قنواتی

کاشناسی ارشد رشته الهیات و معارف اسلامی دانشگاه آزاد

سید علی موسوی

مربی گروه معارف اسلامی دانشگاه پیام نور

چکیده

قانون ایران، برای زندانیان دو نوع حقوق مادی و معنوی قائل است ، که در کتاب قانون زندان ها ذکر شده است ، اکثراین حقوق در فقه امامیه با استفاده از آیات و روایات معصومین(ع) بطور خاص مستند شده است . اما به بعضی از این حقوق درفقه امامیه یا اصلا به آن اشاره نشده است و یا به صورت خاص مورد بحث قرار نگرفته، بلکه در ضمن مباحث دیگر به آنپرداخته شده است لذا ما در این مقاله در صدد هستیم تا حقوق معنوی زندانیان غیر مذکور در فقه امامیه مانند حق آموزش،حق آرامش، حق ارتباط با خانواده ، حق تشویق و تنبیه و... را با استفاده از عمومات آیات و روایات معصومین مورد بحث واستناد قرار دهیم.

کلیدواژه ها

حبس، حقوق. مادی ، معنوی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.