سال انتشار: 1393
محل انتشار: کنگره بین المللی فرهنگ و اندیشه دینی
کد COI مقاله: ICCRT01_0114
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 404
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی فقهی نسب در باروری های پزشکی
چکیده مقاله:
بارداری بدون مقاربت جنسی منشأ اثرات فقهی و حقوقی است. جهت تعیین روش های مشروع آن ادلهای از آیات و روایات که بر جواز تلقیح مصنوعی دلالت می کنند ، اقامه شده است. در مقابل گروهی هم برحرمت آن به آیات و روایاتی استناد کرده اند. یکی از این روش های باروری های پزشکی آن است که نطفه ازمنی مرد و تخمک همسرش تشکیل می شود ولی نطفه در رحم زنی دیگر قرار داده می شود و آن زن آن طفلرا به دنیا می آورد. در مورد انتساب طفل به صاحب نطفه ظاهراً اختلافی وجود ندارد اما درباره انتساب طفل بهمادر و اینکه مادرش چه کسی باشد اختلاف نظر وجود دارد. گروهی از فقها مادر را صاحب تخمک می دانند ،گروهی زنی را که بچه را دنیا می آورد مادر می دانند و گروه سوم هردو را مادر به حساب می آورند.
کلیدواژه ها:
باروري پزشكي، نسب
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/300636/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:میرابراهیی، سید علی و میرحیدری، سید علیرضا و حبیب زاده، سیده ندا و محمودیان، نازلی،1393،بررسی فقهی نسب در باروری های پزشکی،کنگره بین المللی فرهنگ و اندیشه دینی،قم،،،https://civilica.com/doc/300636
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1393، میرابراهیی، سید علی؛ سید علیرضا میرحیدری و سیده ندا حبیب زاده و نازلی محمودیان)
برای بار دوم به بعد: (1393، میرابراهیی؛ میرحیدری و حبیب زاده و محمودیان)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقد علامه طباطبایی بر جمع میان عرفان، برهان و قرآن در اندیشه ملاصدر
- اهمیت منطق در واقع نمایی علم نزد علامه طباطبایی
- رابطه دیدگاه های فلسفی علامه طباطبایی با قرآن
- مبادی کلامی اعتبار علم از منظر اصولیین و علامه طباطبایی
- ارتباط عدل الهی و حجیت قطع (با رویکردی بر اندیشه علامه طباطبایی در حاشیه کفایة الاصول)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.