سیستم های هوشمند حمل و نقل ریلی موجود در دنیا و کشور و سیستم های پیشنهادی هوشمند حمل و نقل ریلی قابل اجرا درایران به ترتیب اولویت

  • سال انتشار: 1386
  • محل انتشار: نهمین همایش حمل و نقل ریلی
  • کد COI اختصاصی: RTC09_011
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 6358
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حامد وطن دوست

کارشناس ارشد برنامه ریزی حمل و نقل از دانشگاه صنعتی شریف، مهندسین مش

حسن عبدوس

کارشناس ارشد برنامه ریزی حمل و نقل از دانشگاه صنعتی شریف، سازمان راهد

چکیده

در مواجهه با روند افزایش سریع تقاضای "سرعت و چگالی (ظرفیت) بالا"در حمل و نقل ریلی، صنعت حمل و نقل ریلی ناچار است به سمت هوشمند سازی سیست م های ریلی گام بردارد. زیرا در طول ده ههای اخیر با توسعه و گسترش زیرساختهای ریلی و مراحل پایه ای بکارگیری انفورماتیک، حداکثر بهره برداری ممکن با استفاده از روشهای سنتی حاصل شده اس ت. در کشورهای توسعه یافته، فرآیند اطلاع رسانی و نظارت در حمل و نقل ریلی به طور کامل پایان یافته است. بر این اساس، فرآیند هوشمند سازی در حال حاضر با هدف افزایش سرعت و کارایی بالا روبه پیشرفت است. تبدیل حمل و نقل ریلی به سیستم حمل و نقل هوشمند ریلی از طریق هوشمند سازی صنایع ریلی، استراتژی هسته ای و اصلی جهت بهبود رقابت پذیری حمل و نقل ریلی با سایر وسایل عمومی حمل و نقل در قرن بیست و یکم خواهد بود. یافته های فراوان و پیشرفت سریع تکنولوژیهای پدیدار شونده نظیر سیست مهای هوشمند، ارتباطات و نرم افزارها یا سخت افزارهای محاسباتی در زمین ه های مربوطه و توسعه تکنولوژیکی صنایع را ه آهن، این امکان را فراهم آورده که توسعه حمل و نقل ریلی با سرعت بالاتر و عملکرد بهتر احتیاجات جامعه برای "حمل و نقل ریلی نوین و مدرن" را برآورده سازد.

کلیدواژه ها

حمل و نقل ، هوشمند ، IRTS ، سیست مهای هوشمند ریلی، سیستم حمل و نقل، پروژ ههای هوشمند سازی ریلی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.