تأثیر روشهای مختلف خشککردن بر میزان آنتوسیانین استخراجشده از گلبرگ زعفران
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
- کد COI اختصاصی: NCFOODI22_375
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1489
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی مواد و طراحی صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
دانشیار گروه مهندسی مواد و طراحی صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
دانشیار گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
دانشیار گروه باغبانی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
چکیده
گلپوشهای زعفران، حاوی انواع آنتوسیانینها و دیگر ترکیبات فلاونوئید ی و گلیکوزید های آن ها می باشند. در این تحقیق خشککردن گلبرگهای زعفران با استفاده از روش پرتوتابی و هوای داغ در سه دمای 60و70و80درجه سانتیگراد وهمچنین خشک کردن دردمای محیط 25درجه سانتیگراد بررسی و تأثیر این روشها بر میزان آنتوسیانین گلبرگها مطالعه شد. دادههای حاصل با استفاده از تجزیه واریانس و آزمون دانکنp< 0/05مورد تجزیه و تحلیل آماری قرارگرفتند. در روش پرتوتابی، دو غشاء مایلار با ضخامت0/20و0/30 میکرومتر و شیشه پیرکس با ضخامت 3 میلیمتر استفاده شد. براساس نتایج آماری، بیشترین آنتوسیانین در روشپرتوتابی با غشاء0/20 میکرومتربامیانگین 106/79 بهدست آمد. از نظر دمایی نیز بیشترین آنتوسیانین، با میانگین 106/71مربوط به دمای 25درجه سانتیگراد بودکلیدواژه ها
آنتوسیانین، خشک کن پرتوتابی، آون، زعفرانمقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.