محک زنی رویکردهای طراحی و استقرار مدیریت دانش

  • سال انتشار: 1385
  • محل انتشار: فصلنامه تخصصی رشد فناوری، دوره: 3، شماره: 9
  • کد COI اختصاصی: JR_TD-3-9_001
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1014
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمدرضا حمیدی زاده

مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه شهید بهشتی

چکیده

شناخت تجربیات و راه های طی شده دیگران نه تنها راهنمای کار برنامه های آتی قلمداد می شود، بلکه بسیاری از نقاط شروع و تکیه گاه های بهره گیری از فرایندها، فنون و روش ها را همراه ضعف ها و قوت ها برای طراحی و استقرار مدیریت دانش نشان می دهد. هدف مقاله، ارائه روش هایی است که شرکت ها، مدیریت دانش را در سازمان خود مستقر کرده و از آن استفاده کنند. نگرش شناخت روش ها، محک زنی1 است تا شرکت ها و سازمان های ایرانی بتوانند از این تجربیات و دستاوردها به نحو مطلوب استفاده کنند. مباحث مقاله براساس چارچوب مدیریت دانش روی محورهای اولویت های راهبردی و تعهدات مدیریت با بررسی و تحلیل موردها، تعریف و درک دانش سازمانی و دانش فردی، اصول مدیریت دانش و راهکارهای اجرایی، گردآوری، ارائه، توزیع و سنجش مدیریت دانش، تبیین محیط دانش به منابع و انواع دانش تنظیم و تدوین شده است. در تبیین هر یک از این مباحث، روش های شرکت های مطرح در سطح دنیا ارائه می شود.

کلیدواژه ها

محک زنی، عوامل موفقیت و چالشها،مدیریت بر دانش،دانش سازمانی،مدل اشاعه و خلق دانش

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.