بررسی آزمایشگاهی الگوی ترک خوردگی در بتن الیافی

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: هشتمین کنگره ملی مهندسی عمران
  • کد COI اختصاصی: NCCE08_0195
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1161
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمدرضا افتخار

استادیار دانشکده مهندسی عمران،دانشگاه صنعتی اصفهان

سروش قنادزاده

کارشناس ارشد دانشکده مهندسی عمران دانشگاه صنعتی اصفهان

چکیده

یکی از موارد ضروری برای طراحی لایتینگ های بتنی، محدود کردن عرض ترک ها به منظور کنترل تراوش است باز شدگی بیش از حد عرض ترک باعث جریان تراوش شده و می تواند به افزایش نیروی نشت، وقوع نشت در سطح زمین و یا خوردگی تسلیح داخلی پوشش منجر شود به همین منظور تمرکز اصلی این تحقیق بر رشد و توزیع ترک و تعداد و عرض بازشدگی ترک در بتن های مسلح شده به درصدهای مختلف الیاف پلی پروپیلن معطوف شده است بدیهی است نتایج این تحقیق به انتخاب بهتر نوع الیاف و میزان آن در پوشش تونل از دیدگاه کنترل ترک مجر می شود. در این تحقیق سنجش مقایسه ای عرض ترک های تشکیل شده در درصدهای مختلف الیاف پرداخته شده است نتایج این تحقیق نشان می دهد که کاهش مقاومت فشاری بتن با مصرف بیشتر الیاف، رابطه مستقیم دارد در صورتی که برای مقاومت کششی، عرض بازشدگی ترک و اندیس های طاقت، مصرف 6/0 الیاف پلی پروپیلن نتایج بهتری را از خود نشان می دهد

کلیدواژه ها

بتن ، الیاف ، ترک ، پلی پروپیلن ، نفوذپذیری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.