سال انتشار: 1392
محل انتشار: اولین کنفرانس معماری و فضاهای شهری پایدار
کد COI مقاله: ASUSC01_621
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,722
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مدرسه پایدار
چکیده مقاله:
معماری پایدار که در واقع زیرمجموعه طراحی پایدار است؛ یکی از جریانهای مهم معاصر است که عکس العملی منطقی در برابر مسایل و مشکلات عصر صنعت به شمار میرود. بدون شک پیشرفت تکنولوژی ضرورتی است که از آن نمیتوان چشم پوشید، ولی این عامل نباید ارزشهای ما را خصوصا در زمینه پایداری محیط زیست دستخوش مخاطره نماید. در همین راستا میبایست راهکارهای فراموش شده در طراحی محیطهای پایدار شناسایی شده و با به روز نمودن آنها با توجه به تکنولوژیهای موجود، از آنها در طراحی ساختمانهایپایدار از جمله مدارس پایدار استفاده نمود. اکنون در دهه آموزش برای توسعه پایدار قرار داریم، تمامی کشورها سعی در طراحی و پیشنهاد روشهایی در خصوص پایداری آموزش نمودهاند و در نهایت همه بالاتفاق به موضوع آموزش توسعه پایدار در مدرسه به عنوان یک کل رسیدهاند. با توجه به اینکه معماری سنتی ایران دارای پشتوانهای قوی و پر بار از جنبههای گوناگون پایداری است؛ بررسی این ویژگیها میتواند در خدمت برنامه ریزی، طراحی و مردمی نمودن مدارس امروز قرار گیرد. در این مقاله سعی بر آن است تا پس از مروری بر مفهوم توسعه و معماری پایدار، به مطالعه و بررسی مدرسه پایدار از جنبه محیطی پرداخته شود. در ادامه، با بررسی ویژگیهای پایداری معماری سنتی در اقلیم گرم و خشک ایران و توجه به نکات قابل تطبیق آن با شیوه ی زندگی امروزی و با بهرهگیری از مزایای تکنولوژی در طراحی محیطهای آموزشی، می توان به راهکارهایی برای طراحی مدرسه پایدار دست یافت.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا ASUSC01_621 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/295275/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:دهشیری، پریسا و عمادیان رضوی، سیده زینب،1392،مدرسه پایدار،اولین کنفرانس معماری و فضاهای شهری پایدار،مشهد،https://civilica.com/doc/295275
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1392، دهشیری، پریسا؛ سیده زینب عمادیان رضوی)
برای بار دوم به بعد: (1392، دهشیری؛ عمادیان رضوی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی روش های بهینه سازی مصرف آب در ساختمان های مسکونی
- پیشنهاداصول طراحی مدرسه پایدار در راستای دستیابی به معماری پایدار وصرفه جویی در مصرف انرژی
- طراحی دانشکده معماری بارویکرد معماری پایدار
- معماری و طراحی شهری حساس به آب
- طبیعت گرایی در طراحی معماری فضاهای آموزشی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی کارکرد موضوعات زیست محیطی در اقامتگاه گردشگری
- تبیین مولفه های طراحی مسکن انعطاف پذیر با تاکید بر پیش ساختگی در مسکن سازمانی؛ نمونه موردی مسکن سازمانی در اهواز
- بررسی پارامترهای بهسازی لرزه ای در ساختمانهای بتن با استفاده از سیستم جداسازلرزه ای LRB
- بررسی و ارزیابی میزان تاب آوری تاسیسات شهری در برابر تهدیدات انسان ساخت
- بررسی و مقایسه تاثیر افزودنیهای الیاف، پلیمر و نانو بر ویژگیهای مخلوط های آسفالت گرم
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.