بهینه سازی مصرف انرژی با استفاده از تکنیک های نوین هوشمندسازی در راستای اهداف توسعه پایدار
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: اولین کنفرانس معماری و فضاهای شهری پایدار
- کد COI اختصاصی: ASUSC01_537
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1517
نویسندگان
کارشناسی ارشد معماری، مدرس دانشگاه ها و عضو باشگاه پژهشگران جوان
چکیده
هدف پژوهش حاضر ارائه راهکارهایی جهت بهینه سازی مصرف انرژی در ساختمان با استفاده از تکنیک های نوین هوشمندسازی در راستای اهداف توسعه پایدار است. با توجه به مصرف بالای انرژی و افزایش مصرف سوخت های فسیلی، مهمترین رویکرد طرح در طراحی ساختمان ها کاهش مصرف انرژی است طبق آمار 40 تا 50 درصد از انرژی در کشور ما در بخش ساختمان مصرف می شود که آلودگی و تخریب محیط زیست را در پی دارد. فناوری های نوین ساختمانی گامی است جهت کاهش اتلاف انرژی که در ک شورهای صنعتی به طور گسترده به کار گرفته می شود. ساختمان هوشمند از فناوری های نوین ساخت و ساز در عرصه معماری است که کنترل مصرف انرژی را بر عهده می گیرد و علاوه بر ایجاد آسایش و امنیت در ساختمان به بهینه سازی مصرف انرژی و کاهش اتلاف آن و صرفه جویی در زمان و هزینه های نگهداری از ساختمان کمک بسیاری می کند. چنین سیستم هایی در تعامل کامل با محیط زیست بوده و کاهش تخریب و آسیب به محیط زیست را در پی دارد. لذا در پژوهش حاضر به بررسی راهکارهای علمی با استفاده از تکنیک های مدیریت انرژی در خصوص مزایای ساختمان های هوشمند و هوشمند سازی ساختمان پرداخته می شود. نتایج پژوهش بیانگر امکان استفاده از تکنولوژی های نوین و تجهیازت هوشمند ساختمان برای بهینه سازی مصرف انرژی در ساختمان ها به عنوان الگویی برای طرح های معماری در راستای کاهش مصرف انرژی در راستای توسعه اقتصادی و تعامل با محیط زیست خواهد بود.کلیدواژه ها
سیستم های هوشمند، توسعه پایدار، بهینه سازی مصرف انرژی، تکنیک های نوین ساختمانیمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر فناوریهای نوین دیجیتال (BIM)، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا بر بهبود بهره وری و کاهش ریسک در پروژه های ساخت و ساز ایران مطالعه) مورردی اداره کل نوسازی شهر تهران منطقه (۸)
- سازه های مقاوم هوشمند جهت بهینه سازی مصرف انرژی با محوریت زیست محیطی
- درآمدی بر امکان حضور رهنمودهای باغسازی معماری اسلامی در پیشبرد طراحی منظر معاصر
- باغسازی در معماری اسلامی؛
- شناسایی ریسکهای موثر در پیشرفت فیزیکی پروژه های ساخت به روش بهترین بدترین فازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.