ابزارهای تأمین مالی بنگاه های دانش بنیان

  • سال انتشار: 1392
  • محل انتشار: ششمین کنفرانس توسعه نظام تامین مالی در ایران
  • کد COI اختصاصی: IRFINANCE06_036
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1645
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

روح الله استیری

مدیرعامل شرکت سنجش خاور، کارشناسی ارشد مدیریت صنعتی دانشگاه امام صادق(ع)

بنیامین مشیری

کارشناس پارک فناوری پردیس، دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت تکنولوژی آزاد علوم و تحقیقات تهران

چکیده

موتور محرک پیشرفت های فناوری، ایده های خلاقانه ای است که در ذهن مبتکران و مخترعان شکل می گیرد و با پیگیری جدی کارآفرینان در قالب کسب و کاری جدید به بار م ی نشیند. اما اغلب این کارآفرینان، مهندسان جوان و خوش فکری هستند که فاقد دو عامل اصلی موفقیت در بازار رقابتی یعنی دانش و تجربه مدیریتی و منابع مالی کافی م یباشند. تأمین منابع مالی صنایع کوچک و تازه تأسیس به ویژه صنایعی که مبتنی بر فن آوری می باشند، از آن خصوص دارای اهمیت است که ما آنها را صنایع دانش بنیان خطاب می کنیم . سرمایه گذاری در این حوزه به سبب خطر ذاتی نهفته در طرح ها ی نوآورانه، ماهیت سرمایه گذاری بلند مدت داشته و در نتیجه ساز وکارهای مالی و اعتباری متداول برای تأمین مالی آن ها مناسب نیستند. در این مقاله ضمن معرفی بنگاه های دانش بنیان، به ابزارهای تأمین مالی مناسب این بنگاه ها پرداخته و در نهایت با مدل های سرمایه گذاری خطرپذیر و ویژگی های متنوع آنها آشنا خواهیم شد.

کلیدواژه ها

شرکت های دانش بنیان، تأمین مالی، سرمایه گذاری ریسک پذیر

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.