سال انتشار: 1393
کد COI مقاله: NCER02_350
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 317
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی تغییرات تولید زائدات PET در منطقه ویژه اقتصادی ماهشهر در روزهای مختلف هفته
چکیده مقاله:
در روند اجرایی مدیریت مواد زائد جامد جمع آوری اولین و کلیدی ترین مرحله می باشد که مستلزم صرف هزینه و وقت جهت انتقال مواد زائد به محل تفکیک است. اما با دانستن اینکه در یک منطقه بیشترین میزان زائدات در چه روزی از هفته تولید می شود می توان جهت به حداقل رساندن صرف وقت و هزینه یک روز خاص در هفته را به جمع آوری اختصاص داد. با نظر به این هدف بررسی میزان تولید زائدات PET در منطقه ویژه اقتصادی ماهشهر، به آنالیز فیزیکی زائدات غیرصنعتی در سه مجتمع پتروشیمی امام خمینی، رازی و اروند در طول هفته می پردازد، نتایج این پژوهش نشان داد که در شرکت پتروشیمی بندر امام خمینی میزان زائدات PET در روز سه شنبه بیشترین میزان با میانگین 12/1 ±50/13 و روزهای جمعه کمترین میزان ضایعات PET با میانگین 12/2 ±00/6 را دارند در شرکت پتروشیمی شیمیایی رازی، در روز سه شنبه بیشترین میزان با میانگین 12/2 ± 50/11 و روزهای پنجشنبه و جمعه کمترین میزان ضایعات PET با میانگین 56/5 و 85/2 ±00/7 را دارند در شرکت پتروشیمی اروند نیز روز چهارشنبه بیشترین میزان با میانگین 70/0 ±50/13 و روزهای جمعه، کمترین میزان ضایعات PET با میانگین 41/1 ±00/6 را دارند.
کلیدواژه ها:
آنالیزفیزیکی ، منطقه ویژه اقتصادی ماهشهر ، PET ، پتروشیمی بندرامام خمینی ، پتروشیمی رازی ، پتروشیمی اروند
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/293020/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:دریائی، مهرنوش و مافی غلامی، رویا و میر حسینی، سید ابوالقاسم،1393،بررسی تغییرات تولید زائدات PET در منطقه ویژه اقتصادی ماهشهر در روزهای مختلف هفته،دومین همایش ملی و تخصصی پژوهش های محیط زیست ایران،همدان،،،https://civilica.com/doc/293020
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1393، دریائی، مهرنوش؛ رویا مافی غلامی و سید ابوالقاسم میر حسینی)
برای بار دوم به بعد: (1393، دریائی؛ مافی غلامی و میر حسینی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- تحلیل چالش های توسعه گردشگری در مقاصد روستایی؛ مورد پژوهی: روستاهای دهستان کوهمره سرخی شهرستان شیراز
- جداسازی و شناسایی میکروسکوپی آمیب های آزادزی بالقوه پاتوژن در نمونه های خاک و آب پارک های تفریحی استان گیلان
- مطالعه خاک پارک های تفریحی استان گیلان از نظر وجود آمیب اکانتامبا به روش مولکولی
- شناسایی مولکولی اکانتامبا در آب سطحی مکان های تفریحی استان گیلان
- سنجش وضعیت موجود گردشگری استان فارس برای تبدیل شدن به یک مقصد گردشگری هوشمند با کمک فناوری اینترنت اشیاء
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.