بررسی ماشینهای تغذیه دوگانه بدون جاروبک و مقایسه ساختارهای آن از نظر کارایی در ایجاد گشتاور
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: همایش ملی پژوهش های کاربردی در علوم و مهندسی
- کد COI اختصاصی: TIAU01_715
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 532
نویسندگان
چکیده
این مقاله شامل مفاهیم کارکرد ماشین، تحلیل، شبیه سازی و کنترل ماشینهای تغذیه دوگانه بدون جاروبک میباشد. این ماشین از سری ماشینهای جریان متغییر است و همانگونه که از نام این ماشین بر میآید دارایدو سیم پیچ میباشد که از طریق آنها تغذیه و کنترل میشود. این ماشین قابلیت کارکرد در دو مد موتوری و ژنراتوری را داراست و به دلیل هزینه تعمیر و نگهداری پایین و کاهش هزینه ساخت اینورتر بسیار مورد توجهقرار گرفته است. که سعی بر آن شده , تمام ساختارهای رتور بررسی شده و با استاتورهای یکسان مورد آزمایشقرار داده و از لحاظ کارکرد مقایسه بگردند(D180 frame size machine)این استاتور دارای دو سیم پیچ 4 و 8 قطب می باشد پس میتوان نتیجه گرفت که تعداد زیر ساختار های رتور 6 میباشد و یا به عبارت دیگر رتور ساختاری با 6 قطب دارد[ 1و 2]. ابتدا به معرفی 7 ساختار ارائه شده برای رتور میپردازیم و ساختار آنهارا مورد مقایسه قرار میدهیم و از طریق دو آزمایشCaseCade و Simple Induction Mode Induction Modeکارایی آنها را در ایجاد گشتاور از نوعCross Couplingمی سنجیم.کلیدواژه ها
ماشین تغذیه ، جاروبک، روتور، قطب/induction mode ، simple induction modecasecadeاطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.