بهینه سازی پرس جو هایxml

  • سال انتشار: 1392
  • محل انتشار: همایش ملی پژوهش های کاربردی در علوم و مهندسی
  • کد COI اختصاصی: TIAU01_605
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 439
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حمداله غمگین

دانشگاه پیام نور شهرستان خلخال

چکیده

پس از آنکهXMLبه یکی از قالب های مهم برای ذخیره و تبادل داده ها بر روی شبکه های اطلاعاتی ناهمگون تبدیل شد و مورد پذیرش گسترده قرار گرفت، تعداد و حجم اسنادXMLافزایش یافت و در نتیجه پایگا هداد ههایی برای مدیریت اسنادXMLبه وجود آمدند. با افزا یش چشمگیر اسنادXMLاهمیت پردازش بهینه پرس وجوهایXMLبیشتر به چشم م ی خورد. پر سوج وهایXMLشامل الما ن هایی است که تحت یک ساختار درختی به هم مربوط م ی باشند. برا ی پاسخ به ا ین پر سوجوها باید تمامی انطبا قهایی که ماب ین گر ههای موجود در پرس وجو وسند وجود دارند، را پ ی دا کن یم. از آنجایی که ب یشتر پر سوجوها یXMLبه صورت چند ساختار ای بیان م ی شوند،مسأله انطباق ساختار ای مابین پرس وجو و سند، به عنوان هسته مرکزی پردازش پرس وجو مورد توجه است.رو شهای زی ادی برا ی انطباق پرس وجوها ی ساختار ای وجود دارد، ول ی در تمام ی ای ن رو شها گره ها یی که در نتیجه نهایی شرکت ندارند، پردازش م ی شوند. این مسأله باعث پردازش بی ثمر گره ها و درنتیجه افزایش زمان پاسخ گویی به پر س وجو م یشود. با افزایش تعداد و حجم سند هایXMLای اهمیت پردازش پرس و جو ها یXMLای نیز بیشتر به چشم م ی خورد ، و در این میان میتوان از مسئله انطباق پرس و جو ها ی شاخه ای به عنوان قلب پردازش این پرس و جو ها یاد کرد . روشها ی زیادی برای انطباق پرس و جو ها ی شاخه ای وجود دارد ولی در تمامی این روش ها نود هائی را پردازش می کنند که در نتیجه نهائی وجود ندارند و این باعث پردازش بیشتر نود ها در درختXMLمی شود و در نتیجه زمان پاسخ گوئ ی به پرس و جو ن یز بیشتر می شود .ما در ا ین تحقیق به دنبال روشی هستیم که تنها نود هائ ی را در پردازش دخیل کنیم که حتما جزو جواب هستند. در ا ین روش رابطی مابین ساختار و محتوای سند است .ا ین روش می تواند با بس یاری از شاخص ها فعل ی به خوب ی کار کند و به انواع پرس و جو ها به طور کارا پاسخ دهد.

کلیدواژه ها

شاخص مسیری،جدول شاخص،گره بی فایده ،بهینه سازی پرس و جو

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.