ارزیابی عملکرد پروتکلIPSecدر تامین امنیت اینترنت

  • سال انتشار: 1392
  • محل انتشار: همایش ملی پژوهش های کاربردی در علوم و مهندسی
  • کد COI اختصاصی: TIAU01_532
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 550
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

ع قره گوزی

کارشناس ارشد مهندسی کامپیوتر، عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهین دژ

ی زارعی

کارشناس ارشد فناوری اطلاعات، مدرس گروه کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهین دژ

چکیده

با افزایش تراکنش های راه دور، بخصوص با رشد تجارت الکترونیکی امنیت این ارتباطات از اهمیت فوق العاده ای برخوردار می باشد .برای برقراری و مدیریت این کانکشن ها نیاز به یکسری اصول و قرار داد است کهکوچکترین نقطه ضعف در این پروتکل ها امکان نفوذ به شبکه یا ماشین های موجود در آن را براحتی برای نفوذگران فراهم می آورد ، از طرفی تقریبا هیچ کدام از پرو تکل هایی که در شبکه استفاده می شوند بی نقص نیستند. این مقاله به ارزیابی عملکرد پروتکلIPSecدر تامین امنیت شبکه ها می پردازد. برای ارزیابی ازمکانیزم شبیه سازی استفاده شده است. شبیه ساز مورد استفادهPacket Tracerمی باشد. نتایج ارزیابی نشان می دهد که هرچند استفاده و بکارگیری پروتکلIPSecباعث انعطاف بیشتر شده و می تواند از پروتکل های لایه 4نظیرUDP و TCP محافظت کند. اما، دارای محدودیت های امنیتی است که دربرخی موارد استفاده از آن رابا چالش همراه کرده است. گستردگی زیاد، پیچیدگی بالا و همپوشانی کارکرد بین برخی از بخشهای آن دراحراز اصالت موجب شده تا از کارایی آن کاسته گردد

کلیدواژه ها

اینترنت، امنیت، پروتکل، نفوذ

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.