معماری پایدار و محیط زیست با تأکید بر ساختمان های هوشمند
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: کنفرانس ملی معماری و منظر شهری پایدار
- کد COI اختصاصی: ARCHCONF01_331
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1206
نویسندگان
استادیار، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامی، بروجرد، لرستان
دانشجو، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامی، بروجرد، لرستان
دانشجو، موسسه غیرانتفاعی بحرالعلوم، بروجرد، لرستان
دانشجو، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامی واحد اراک، اراک
چکیده
معماری پایدار از بحث برانگیزترین موضوعات معماری معاصر است، که در حوزه های مختلف از جمله؛ محیط زیست فعالیت دارد. از شاخص های معماری پایدار بهینه سازی مصرف انرژی است، از آنجا که مصرف انرژی در بخش صنعت ساختمان در کشور بین 46-42 درصد از کل انرژی است، ضرورت نقش توسعه پایدار را در مدیریت مصرف انرژی نیز دو چندان کرده است. توسعه پایدار نوعی آینده نگری است، که نیازهای نسل حاضر و آینده را برآورد می سازد و از حداکثر استعدادهای محیطی برای طراحی ساختمان های هوشمند با اتکاء به ابزارها و تکنولوژی های جدید بهره می گیرد. آنچه که در این مقاله مورد توجه قرار گرفته است، اهداف شرکت هوشمند سازان بیتا نسبت به طراحی سیستم های هوشمند ساختمان (BMS) است. در این تحقیق از روش توصیفی - تحلیلی با استفاده از مطالعات کتابخانه ای صورت گرفته است. هدف این پژوهش معرفی ساختمان های هوشمند و نحوه تأثیرگذاری و تأثیرپذیری آنها بر کاهش آلودگی های زیست محیطی و توسعه پایدار می باشد. ضمن معرفی یک نمونه موردی موفق جهانی، دستاورد حاصله منجر به ارائه یک سری پیشنهادها گردیده است.کلیدواژه ها
ساختمان هوشمند، توسعه پایدار، معماری پایدار، مصرف انرژی، محیط زیستمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر فناوریهای نوین دیجیتال (BIM)، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا بر بهبود بهره وری و کاهش ریسک در پروژه های ساخت و ساز ایران مطالعه) مورردی اداره کل نوسازی شهر تهران منطقه (۸)
- سازه های مقاوم هوشمند جهت بهینه سازی مصرف انرژی با محوریت زیست محیطی
- درآمدی بر امکان حضور رهنمودهای باغسازی معماری اسلامی در پیشبرد طراحی منظر معاصر
- باغسازی در معماری اسلامی؛
- شناسایی ریسکهای موثر در پیشرفت فیزیکی پروژه های ساخت به روش بهترین بدترین فازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.