مبانی نیاز به برپایی مرکز تحقیق و فرهنگ سازی انرژی های تجدیدپذیر
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: کنفرانس ملی معماری و منظر شهری پایدار
- کد COI اختصاصی: ARCHCONF01_322
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 864
نویسندگان
کارشناسی ارشد دانشکده هنر و معماری دانشگاه شیراز و مدرس دانشگاه غیرانتفاعی آپادانا
کارشناسی عمران دانشگاه آزاد اسلامی واحد استهبان و مهندس اجرایی پروژه های شهری
چکیده
امروزه بحث انرژی و بحران های زیست محیطی از موضوعات روز و بحث انگیزی است که در اغلب کشورها به آن پرداخته می شود اما در بیشتر کنفرانس ها و جلسات جنجالی مربوط به انرژی اغلب به پررنگ شدن بحران کنونی و پیامدهای وخیم آن پرداخته شده است. شاید کمتر مطالبی به چشم آید که به ارائه یک راهکار عملی و منطقی در جهت بهبود این بحران بپردازد. اما سوالی که پیش می آید این است که چگونه می توان راهکار مؤثری در بهبود بحران های زیست محیطی در جهت استفاده بیشتر از انرژی های تجدیدپذیر و کاهش مصرف سوخت های فسیلی ارائه داد؟ در واقع این مقاله کوششی برای ارائه یک راهکار اجرایی در جهت بهبود بحران کنونی و سوق به سمت انرژی های پاک می باشد. می توان به جرأت گفت که علاوه بر سیاست گذاری های دولت، اطلاع رسانی و بالا بردن سطح آگاهی مردم در جهت استفاده درست انرژی، می تواند مؤثرترین روش در جهت اهداف فوق باشد. در این مقاله در راستای ارائه یک راهکار عملی به توجیه و ضرورت و اهداف برپایی یک مرکز برای اطلاع رسانی و فرهنگ سازی انرژی های تجدیدپذیر و خدمات قابل ارائه در این مرکز همراه با جذابیت هایی که می تواند برای جذب عموم جامعه در همه سنین داشته باشد، توضیح داده شده است. در ادامه نیز ملاحظات پیرامونی و نقش آفرینانی که در راستای برپایی این مرکز حائز اهمیت هستند مورد بررسی دقیق تر قرار می گیرد و در نهایت دستاوردها و پیامدهایی که برپایی این مرکز به همراه دارد بیان می شود.کلیدواژه ها
انرژی، بحران زیست محیطی، انرژی های تجدیدپذیر، فرهنگ سازی، مرکز اطلاع رسانی انرژیمقالات مرتبط جدید
- راهکارهای طراحی مسیر میدان امام حسین (ع) تا خیابان سبلان با رویکرد پیاده محوری
- واکاوی فضایی زیست پذیری شهری با رویکرد توسعه پایدار (مورد مطالعه: شهر رشت)
- تلاقی برنامه ریزی شهری و ورزش همگانی: تحلیل نظری و رویکردهای نوین
- پیوند مکان سوم و خلاقیت در طراحی فضاهای شهری
- تاثیر تنش های زیستی و غیر زیستی بر درختان شهری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.