بهینه سازی مصرف انرژی و پدافند غیرعامل سیستم تولید همزمان برق، حرارت و برودت؛ بازاندیشی در معماری بیمارستان
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: کنفرانس ملی معماری و منظر شهری پایدار
- کد COI اختصاصی: ARCHCONF01_312
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1416
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد معماری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات اردبیل
استادیار، عضور هیات علمی دانشگاه محقق اردبیلی
استادیار، عضو هیات علمی دانشگاه محقق اردبیلی
چکیده
سیستم تولید همزمان برق، حرارت و برودت عبارتست از تولید برق در بیمارستان و استفاده از سیستم بازیافت حرارت جهت گرمایش و سرمایش، که در این روش به کاهش اتلافات و هزینه های مربوط به انرژی می انجامد. از مزایای این نوع از سیستم، می توان به کاهش هزینه های موجود در بیمارستان، راندمان بالا، احداث و بهره برداری آسان و سریع، تولید برق با کیفیت بالا، امکان فروش برق به شبکه، افزایش امنیت تأمین انرژی و انتشار کمتر آلاینده های زیست محیطی نام برد. در بیمارستان استفاده از این سیستم به دلایل متعددی مورد توجه می باشد که از آن جمله می توان به دلیل بالا بودن مصرف زیاد و شبانه روزی انرژی در بیمارستان، مصرف همزمان برق و حرارت، عملکرد شبانه روزی سیستمهای بیمارستانی اشاره کرد. علاوه بر آن، دیدگاه پدافندی غیرعامل و کاهش اتلافات ناشیاز حملات احتمالی بدلیل غیرمتمرکز بودن سیستم و با توجه به اهمیت بیمارستانها در سوانح اولویت دوچندانی به سیستمهای تولید همزمان در بیمارستانها می دهد. تحقیق حاضر با استفاده از روش کتابخانه ای و توصیفی به بهینه سازی مصرف انرژی و پدافند غیرعامل در سیستم های غیرعامل و نگرشی صحیح در روند پیشرفت در معماری سطوح ساختمانی درمانی بویژه بیمارستان کودکان می پردازد.کلیدواژه ها
تولید همزمان، برق، حرارت، برودت، بهینه سازی مصرفمقالات مرتبط جدید
- بررسی علل وقوع و پیشگیری از سقوط در کارگاه های ساختمانی
- بررسی تاثیر جداسازهای لاستیکی بر پاسخ لرزهای مخازن مکعبی مایع
- بررسی تاثیر مقاومت فشاری بتن در پاسخ دینامیکی س د های بتنی وزنی با مطالعه ی موردی سد سفیدرود
- تاثیر طراحی شهری بر سلامت روان: تحلیل عناصر محیطی و رفاه شهروندان
- کاربرد فناوریهای هوشمند در بهینه سازی مدیریت و برنامه ریزی شهری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.