تکامل و تحول اقتصادی با مدیریت کاربردی دانش پسامدرن زبان شناسی

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: اولین کنفرانس اقتصاد و مدیریت کاربردی با رویکرد ملی
  • کد COI اختصاصی: TOROUD01_111
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1252
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

اکبر نیکخواه

استاد فرابرجسته دانشکده کشاورزی, دانشگاه زنجان

چکیده

یکی از اهداف کاربردی دانش زبان شناسی, پرورش مدیریتی زبان ارتباطات در توسعه نوآوری و کارآفرینی است. چنین نگرشی مبتنی بر کسب شناختی جامع از زبان ارتباط و کتابت برای توسعه ی کاربردی علم و فناوری, صنعت و اقتصاد ملی است. هدف پژوهش حاضر, معرفی آنالیز و تبیین مفهومی مدیریت کاربردی دانش پسامدرن زبان شناسی به عنوان ابزاری عمل گرا در بهینه سازی کارآفرینی و اقتصاد در نظامی شایسته سالار است. این پژوهش به طرق قیاسی و استقرایی به تجزیه و تحلیل این نظریه می پردازد که زبان شناسی پسامدرن, اصل راه بردی مدیرپروری بر اساس اصول کارآفرینی است, که اهمیت آن نیازمند بازنگری های آموزشی در اقتصادهای دانش بنیان می باشد. بسط مهارت های ارتباطی و نوشتاری, از مبانی کاربردی مدیرپروری در کارآفرینی و کارآفرین پروری پسامدرن است. پیشرفت و توسعه مداوم علم و هنر زبان شناسی, نیازمند کاربرد علومی چون زیست شناسی, انسان شناسی, روان شناسی, جامعه شناسی, عصب شناسی, مدل سازی و فنی و مهندسی می باشد. لذا خلاقیت در کارآفرینی مدیرپرور, مستلزم تبلور مهارت آموزی در علوم چندگانه است. آموزش و تبیین مدیریت کاربردی دانش پسامدرن زبان شناسی در مراکز آموزشی و پرورشی, پیش دانشگاهی و دانشگاهی به عنوان دانشی زایا و ضروری, توسعه خواهد یافت. بدین سان, دانش پژوهان قادر به کسب شناخت بنیادین از مفاهیم کاربردی زبان ارتباطات و نقش آنها در توسعه مهارتهای مدیریتی خواهند بود. بهبود تعلیم و تعلم بنیان مدیریت کاربردی دانش و فنون زبان شناسی پسامدرن, با نهادینه سازی صنایع دانش بنیان و بهبود روابط علمی-صنعتی در سطوح ملی و بین المللی, پایه های اقتصاد دانش بنیان کشور را مستحکم خواهد نمود. بنابراین مدیریت کاربردی دانش زبان شناسی پسامدرن, تامین کننده زیرساخت های توسعه ی اقتصادی پایدار است.

کلیدواژه ها

مدیریت کاربردی, دانش زبان شناسی, اقتصاد, کارآفرینی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.