نقش تولید ملی و مدیریت مصرف بر رشد و توسعه اقتصاد و زندگی مردم (چالش ها و راهکارهای عملیاتی)
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: اولین کنفرانس اقتصاد و مدیریت کاربردی با رویکرد ملی
- کد COI اختصاصی: TOROUD01_024
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 10349
نویسندگان
چکیده
مسئله اقتصاد و ادامه پیشرفت های علمی باید در اولویت کار مسئولان قرار گیرد) رهبر انقلاب با توجه به اینکه دغدغه توسعه و نیل به پیشرفت, یکی از اهداف اساسی جوامع کنونی می باشد, لزوم حمایت از تولید, اعتدال در مصرف و شکوفایی اقتصاد کشور, بیش از پیش احساس می گردد.حمایت از تولیدات داخلی و آموزش افراد به رعایت الگوی مصرف, پیامدهای متعددی در جامعه دارد. رشد اقتصادی, اشتغال زایی و رفع بیکاری, افزایش درآمد, شکوفایی استعدادهای داخلی, رشد تجارت و بازرگانی بین المللی, پیشرفت صنایع و کارخانجات و بسیاری از نتایج مفید اجتماعی و اقتصادی که در نهایت به توسعه پایدار و طولانی مدت منجر می گردد. زیرا یکی از لوازم توسعه پایدار, رشد تولید داخلی و تبدیل آن به کالاها و محصولات با کیفیت جهت مصارف داخلی است. بعد از تامین نیازها و احتیاجات ملی, تولیدات جهت صادرات به دیگر کشورها عرضه می شود و گسترش صادرات و تجارت در عرصه بین المللی, جامعه را به یک قدرت بزرگ و مستقل اقتصادی تبدیل می سازد. این مقاله با بررسی متون و مقالات صاحب نظران اقتصادی در رابطه با راهکارها و بسترهای مناسب بکارگیری توان بالقوه نیروی انسانی علی الخصوص جوانان توانمند این مرز و بوم در تمامی عرصه های کار و تلاش در جهت دستیابی به استقلال اقتصادی با تولید ملی و حمایت همه جانبه از جانب مردم عزیز گامهای بلندی برداریم; و به تحقق اهداف شعار سال گذشته و امسال که رهبر معظم انقلاب تاکید بر شکوفایی اقتصادی دارند , در آغاز سال 1391 فرمودند: اگر ما توانستیم تولید داخلی را رونق ببخشیم, مسئله تورم حل خواهد شد , مسئله اشتغال حل خواهد شد, اقتصاد داخلی به معنای حقیقی کلمه , استحکام پیدا خواهد کرد.کلیدواژه ها
مدیریت مصرف, تولیدملی, شکوفایی اقتصادیمقالات مرتبط جدید
- عوامل تاثیرگذار بر خرید ناگهانی و راهکارهای افزایش آن در خرده فروشی
- نقش رسانه های اجتماعی بر صادرات بخش خصوصی
- الگوریتم ژنتیک یکپارچه و رویکردیادگیری عمیق برای تشخیص و طبقه بندی موثر حملات سایبری در محیط های صنعتی اینترنت اشیا (IIoT)
- بررسی فرآیند مدیریت دانش در رابطه با هم افزایی هوش مصنوعی و اینترنت اشیا و تاثیرگذاری این رابطه بر مدیریت دانش
- تاثیر مدیریت آموزشی بر خلاقیت دانش آموزان در محیط های یادگیری مجازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.