بررسی موانع بکارگیری و گسترش تجارت الکترونیکی

  • سال انتشار: 1392
  • محل انتشار: هفتمین همایش ملی و اولین همایش بین ‏المللی تجارت و اقتصاد الکترونیکی
  • کد COI اختصاصی: ECEC07_007
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1214
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

ساره احمدخان بیگی

دانشجوی کارشناسی ارشد صنایع (مدیریت سیستم و بهره وری) دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب

فرشید عبدی

دکترای مدیریت عملیات، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب

چکیده

با ظهور اینترنت و پیشرفت های فراوان در زمینه فناوری اطلاعات و ارتباطات جهان با تغییرات بنیادی روبرو شده است. یکی از این تغییرات پیدایش شیوه نوینی از تجارت با عنوان تجارت الکترونیکی بوده است. این تکنولوژی نوظهور پتانسیل های فراوانی دارد. سازمان ها می توانند با بهره گیری از چنین تکنولوژیی به مزایای اقتصادی فراوانی از جمله بازارهای جدید، تبلیغات آسان تر و وسیع تر، کاهش هزینه ها و به طور خلاصه افزایش بهره وری دست یابند. با این تکنولوژی حتی سازمان ها و شرکت های کوچک نیز می توانند از روند جهانی شدن بهره مند گردند. اما موانعی بر سر راه بکارگیری و گسترش آن وجود دارد. ما در این تحقیق سعی در بررسی موانع بکارگیری و گسترش EC در شرکت های توزیع کننده مواد غذایی داریم. در این پژوهش ابتدا به تعاریف EC، مدل ها و مزایای آن پرداخته و سپس موانع بکارگیری و گسترش EC را بیان می کنیم. موانعی که در این پژوهش بررسی می گردد عبارتند از: 1- موانع مالی 2- موانع فنی 3- موانع فرهنگی 4- عدم تمایل مشتریان 5- عدم آمادگی و تمایل رقبا. پس از جمع آوری اطلاعات از طریق پرسشنامه و تحلیل این داده ها به ارائه راهکارهایی جهت رفع یا حدالمقدور کاهش موانع می پردازیم.

کلیدواژه ها

تجارت الکترونیکی (EC)، کسب و کار الکترونیکی، موانع، راهکارها

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.