بررسی نیروهای غیرپیوندی بین نانو عملگر زیستی پریفولدین و نانو محموله ی پپتیدی

  • سال انتشار: 1392
  • محل انتشار: دومین همایش ملی فناوری نانو از تئوری تا کاربرد
  • کد COI اختصاصی: NCNTA02_075
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 779
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سوده مظلوم مقدم

دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه شیمی معدنی، دانشکده علوم پایه، دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد

فاطمه فراش بامحرم

دانشیار، گروه شیمی معدنی، دانشکده علوم پایه، دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد

رضا حسن زاده قاسمی

استادیار، گروه مهندسی مکانیک، دانشکده ی فنی و مهندسی، دانشگاه حکیم سبزواری

خلیل عالی پور

استادیار، گروه مهندسی سیستم و مکاترونیک، دانشکده علوم و فنون نوین، دانشگاه تهران

چکیده

استفاده از نانوماشین ها در آینده، انقلابی را در پزشکی باعث خواهد گردید. استفاده از ادوات نانو در پزشکی، منجر به تشخیص سریع بیماری در مراحل آغازین آن شده و درمان بیماری با دارورسانی هوشمند یا جراحی هایی در سطح سلول خواهد شد.در این راستا، کشف هر نوع نانو ماشینی که می تواند جهت دارو رسانی موثر در مقیاس نانو به کارگرفته شود می تواند بسیار جالب توجه باشد. در پژوهش های گذشته نشان داده شده است که پروتئین پریفولدین یک نانو عملگر است و می تواند با تغییرات شرایط محیطی یک نانو محموله ی جهش یافته یدارویی را گرفته یا آنرا رها نماید. اما در مورد جزئیات نیروهای بین نانو محموله و نانو عملگر بحثی نشده است. در این پژوهش با استفاده از نرم افزاهای Ligplot ،Gromacs و Matlab به ارایه ی انواع تعاملات فیزیکی بین نانو عملگر پریفولدینی و یک نانو محموله،در دو وضعیت متفاوت اسیدی و خنثی پرداخته شده است. به صورت ویژه، تعداد نیروهای غیرپیوندی هیدروژنی، تعداد تعاملات هیدروفوبیکی و مقدار سایر نیروهای غیرپیوندی بین مولکولی در دو حالت pH اسیدی و خنثی ارایه شده است. نتایج به دست آمده به خوبی نشان می ده د ک ه نیروهای جاذب ه د ر شرایط محیطی خنثی،به مراتب بزرگتر از نیروهای بین نانو عملگر و محموله در محیط اسیدی است.

کلیدواژه ها

نانوعملگر پریفولدین- نیروهای غیر پیوندی- شبیه سازی دینامیک مولکولی، پیوندهای هیدروژنی- اثر هیدروفوبیک

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.