بررسی پتانسیل های شهرستان سرپل زهاب جهت زراعت گیاه دارویی به لیمو
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: سومین همایش ملی گیاهان دارویی
- کد COI اختصاصی: HERBAL03_216
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 586
نویسندگان
کارشناس ارشد منابع طبیعی و دانشجوی کارشناسی ارشد علوم تربیتی دانشگاه پیام نور تهران واحد جنوب
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام، مدیر مرکز رشدکشاورزی مناطق گرمسیری استان کرمانشاه
دانشجوی کارشناسی ارشد آبخیزداری دانشگاه تربیت مدرس
چکیده
گیاه به لیمو با نام علمی Aloysia.triphylla از خانواده ی Verbenaceae می باشد، شهرستان سرپل زهاب منطقه ای گرمسیری و نیمه خشک در غرب استان کرمانشاه و هم مرز با کشور عراق است. در این تحقیق ابتدا به بررسی کشت به لیمو در شهرهای با آب و هوای مشابه سرپل زهاب پرداختیم که متوجه شدیم در شهرستان صالح آباد ایلام و قصرشیرین کرمانشاه این گیاه کشت شده است. پس از بازدید ازمزارع شهرستان صالح آباد، 40 عدد قلمه به لیمو بصورت تصادفی انتخاب شده ومهر ماه در دشت قلعه شاهین شهرستان سرپل زهاب کشت شدند، پس از زمستان گذرانی 22 عدد از قلمه ها سبز شده و 18 قلمه بر اثر سرما از بین رفتند، در مرحله بعد 40 عدد قلمه در اسفندماه در دشت قلعه شاهین سرپل زهاب کشت شدند و این بار 35 قلمه سبز شد. پس از طی یک سال و کنترل رشد درختچه ها نتیجه گرفته شد کهشهرستان سرپل زهاب مساعد کشت به لیمو می باشد و بهترین زمان کشت اسفندماه و نیمه اول فروردین است با رعایت فاصله آبیاری 3 روزه.کلیدواژه ها
گیاه دارویی به لیمو، شهرستان سرپل زهاب، شرایط مساعد کشت و رشدمقالات مرتبط جدید
- بررسی رابطه میزان قدرت ارتباطی با جوانی جمعیت (مطالعه موردی: دانشجویان رشته روانشناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان)
- رسیدگی به سقط درمانی و بازنگری قضایی آن
- درمان ناباروری با روش IVF
- اثر حفاظتی و بهبود دهندگی برخی گیاهان دارویی به عنوان آنتی اکسیدان های طبیعی بر کیفیت اسپرم های منجمد - یخ گشایی شده
- مروری بر بررسی اثر بخشی روش های کمک باروری با محوریت القاء تخمک گذاری در درمان زنان ناباور
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.