بررسی روشهای ارتقاء بهره وری و کیفیت در صنعت داروهای گیاهی و تاثیر آن درافزایش تولیدات داخلی دارو
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: سومین همایش ملی گیاهان دارویی
- کد COI اختصاصی: HERBAL03_211
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1553
نویسندگان
دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند، باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، تهران، ایران
گروه میکروبیولوژی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک، اراک، ایران
چکیده
صنعت داروسازی از صنایع بسیار مهم موجود در کشور می باشد و یکی از مصادیق تولید در عرصه صنایع مختلف، صنعت داروسازی است. اگر چه صنعت دارو در ایران در سال های اخیر پیشرفت قابل توجهی داشته، اما دو عامل اساسی جزو مشکلات این صنعت است که شامل تهیه مواد اولیه ارزان خارجی با کیفیت پایین و عدم برخورداری از تکنولوژی روز دنیا و پایین بودن بهره وری که باعث افزایش هزینه های تولید و کاهش سطح کیفی محصولات شده است. بنابراین برای تحول در صنعت داروسازی باید به ارتقاء بهره وری و کیفیت در شرکتهای تولیدی توجه و اهمیت بیشتری داده شود. همانطور که می دانیم اهمیت گیاهان دارویی و شناساندن نقش حیاتی آن در پیشبرد اهداف ملی، منطقه ای و جهانی برای تحقق خود کفایی دارویی، توسعه اقتصادی و حضور فعال در بازار های جهانی بر کسی پوشیده نیست. بنابراین مقاله حاضر سعی دارد تا یاد آور شود که وجود استعدادهای بالقوه عظیم ملی و نیز فرهنگ استفاده از گیاهان دارویی در کشور توجه بیش از پیش مسئولین کشور به این مقوله را نیاز دارد و بر هر متخصص دلسوزی این باور را خاطر نشان می نماید که اگر به این مسئله بصورت یک ضرورت ملی و با نگرش سیستمیک و جامع نگرانه عنایت شود، می تواند علاوه بر دستیابی به مدیریت توسعه پایدار در این بخش بالاخص در ابعاد کلان توسعه اقتصادی – زیست محیطی، بهداشتی، امنیت غذایی و ذخایر ژنتیکی در عرصه ملی و جهانی بعنوان یک منبع درآمد ارزی برای کشور محسوب و ایفای نقش نمایدکلیدواژه ها
گیاهان دارویی، بهره وری، توسعه اقتصادی ، خود کفایی داروییمقالات مرتبط جدید
- بررسی رابطه میزان قدرت ارتباطی با جوانی جمعیت (مطالعه موردی: دانشجویان رشته روانشناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان)
- رسیدگی به سقط درمانی و بازنگری قضایی آن
- درمان ناباروری با روش IVF
- اثر حفاظتی و بهبود دهندگی برخی گیاهان دارویی به عنوان آنتی اکسیدان های طبیعی بر کیفیت اسپرم های منجمد - یخ گشایی شده
- مروری بر بررسی اثر بخشی روش های کمک باروری با محوریت القاء تخمک گذاری در درمان زنان ناباور
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.