ارزیابی ریسک های برون سپاری تحقیق و توسعه با رویکرد فازی مطالعه مورد : پروژه های تحقیق و توسعه
- سال انتشار: 1390
- محل انتشار: هفتمین کنفرانس بین المللی مدیریت پروژه
- کد COI اختصاصی: IPMC07_014
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1223
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی سیستمهای اقتصادی اجتماعی دانشگاه امام حسین (ع)
عضو هیئت علمی گروه مهندسی صنایع دانشگاه امام حسین (ع)
چکیده
سرعت بالای تغییرات فناوری کمبود تجهیزات ابزار آلات و آزمایشگاه های تخصصی و ضعف دانش فنی و مهارت ها از عمده ترین مشکلات پیش روی مدیران تحقیق و توسعه می باشد. همزمان با منافع و مزایایی که این روش برای سازمان ها به ارمغان آورده است، ریسک ها و مخاطراتی را نیز با خود به همراه داشته است . از اینرو اجرا و پیاده سازی مدیریت ریسک های برون سپاری تحقیق و توسعه موضوع مهمی است که نبایستی مورد غفلت قرار گیرد. مدل های مختلفی برای مدیریت ریسک ارائه شده است که استاندارد pmbok از معرفترین آنها می باشد. از این مدل استفاده شده و منبع اصلی جهت جمع آوری اطلاعات افراد خبره و صاحب نظر بوده است. با جمع آوری اطلاعات و تحلیل آن ها در قالب پرسشنامه اول ریسک های برون سپاری تحقیق و توسعه شناسایی شده و ساختار سلسله مراتبی ریسک ها بر اساس دسته بندی مناسبی ارائه شده است. در مرحله بعدی با تحلیل داده های جمع آوری شده از پرسشنامه دوم و با استفاده از سیستم های فازی دانش ضمنی و غیر صریح افراد در ارزیابی کیفی و کمی ریسک های برون سپاری پروژه های تحقیق و توسعه مورد استفاده قرار گرفته است.کلیدواژه ها
ریسک - ارزیابی ریسک- برون سپاری تحقیق و توسعه- کنترل منطق فازیمقالات مرتبط جدید
- اعتماد و تعاملات اجتماعی در فضای باز شهری
- مروری بر مفاهیم متناظر هوش در معماری و محیط کالبدی
- نقش تغییر کاربری خانه های تاریخی در افزایش اجتماع پذیری آن ها
- بررسی پتانسیل های گردشگری و جذب گردشگر در ابنیه های اسلامی ایران(مطالعه موردی: مقبره شیخ محمود شبستری)
- بررسی و شناسایی مولفه های پیاده راه در افزایش سرزندگی در شهرها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.