طراحی و روش ساخت مکانیزم بردارنده باقیمانده های گیاهی از جوی و پشته
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: دومین همایش ملی مباحث نوین در کشاورزی
- کد COI اختصاصی: NCNCA02_407
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 804
نویسندگان
دانش آموخته کارشناسی ارشد مکانیک ماشینهای کشاورزی ،دانشگاه آزاد اسلامی واحد تاکستان
دانشیار گروه مهندسی مکانیک ماشینهای کشاورزی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تاکستان
استادیار گروه مهندسی مکانیک ماشینهای کشاورزی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تاکستان
چکیده
در حال حاضر، مکانیزمهای موجود و رایج بسته بند مورد استفاده در کشور تنها قادر به برداشت و جمع آوری محصولات از سطوح صاف میباشند. در حالیکه بخشی از تولیدات کشاورزی نظیر ذرت دانه ای در زمینهای جوی و پشته ای صورت میگیرد که پس از عملیات برداشت، باقیمانده های گیاهی این محصولات در سطح زمین رها شده و مکانیزم های موجود قادر به جمع آوری آنها نمیباشند. در این طرح اقدام به طراحی یک بردارنده انعطافپذیربرای جمع آوری باقیمانده های گیاهی از زمینهای جوی و پشته ای شد.مکانیزم جدید پیشنهاد شده در این تحقیق دارای انعطافپذیری بالایی نسبت به جوی و پشته و یا هر نوع پستی بلندی در زمین میباشد و قادر است خود را با شرایط زمین چه به صورت هموار و غیر هموار تطبیق دهد. ابتدا در قسمت پیشینه تحقیق مکانیزم های موجودی که در این زمینه طراحی شده اند معرفی میشوند. با توجه به شرایط مزرعه چند مکانیزم طراحی شده و بهترین آن برای طراحی اصلی انتخاب میشود. برای بررسی این مکانیزم در قسمت مواد و روشها، ابتدا دیاگرام سینماتیکی، معادلات دینامیکی، روابط بین اجزای آن از جمله فضای اشغالی مکانیزم، زوایای طراحی، تداخلات مکانیزم و همچنین معادلات طراحی ارائه گردید.سپس طراحی صنعتی آن از قبیل انتخاب نوع مواد، ابعاد اصلی، نوع بلبرینگها و غیرهانجام شد.همچنین با استفاده از نرم افزارهای المان محدود مورد شبیه سازی قرار گرفت.در طراحی این بردارنده سعی بر آن شد مکانیزمی طراحی شود که در درجه اول قیمت پایینی داشته باشد تا مصرف کنندگان بتوانند از آن خریداری کنند.این مکانیزم از مجموعه ایمیل رابط و چرخ زنجیر تشکیل شده است که به جای هر سری انگشتی روی بیلرهای معمولی قرار میگیرد.این ترکیب بندی شامل محور اصلی که همان محور دورانی بیلر و دیگری محور فرعی برای هر چرخ زنجیر است.کلیدواژه ها
جوی و پشته، مکانیزم بردارنده بقایای گیاهی، طراحیمقالات مرتبط جدید
- بررسی تناسب اقلیمی جهت تعیین گونه منتخب آبزی پرورشی (مطالعه موردی جنوب اهواز و شمال شوش)
- ارزیابی فعالیت آنتی آکسیدانی ژنوتیپهای(ارقام) کنجد در پاسخ به تنش سرما
- تاثیر تنش سرما برمحتوای H۲O۲ و MDA در ژنوتیپهای کنجد در مرحله ی گیاهچهای
- بررسی برهمکنش قارچ مایکوریزا آربسکولار و سطوح مختلف فسفر بر گیاه باقلا (. vicia faba L ) تحت شرایط تنش خشکی.
- اثرات زیست محیطی سدها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.