بررسی رابطه بین جریان نقد آزاد و حقالزحمه حسابرسی در شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی مدیریت، کارآفرینی و توسعه اقتصادی
- کد COI اختصاصی: EME02_2053
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 744
نویسندگان
عضو هیئت علمی گروه حسابداری دانشگاه پیام نور مرکز دلیجان
دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد نراق
چکیده
هدف از پژوهش، تعیین این موضوع است که آیا بین جریان نقد آزاد و حق الزحمه حسابرسی رابطه معنی داری وجود دارد. لازم به ذکر است متغیرهای مورد مطالعه در این پژوهش عبارتند از : جریاننقد آزاد، بدهی، سود تقسیمی و فروش. حجم جامعه آماری 430 شرکت عضو بورس اوراق بهادار تهران میباشد که با توجه به محدودیت- های پژوهش، تعداد 50 شرکت در طی دوره زمانی 1382 الی 1387 انتخاب شده است. برای تدوین ادبیات و پیشینه تحقیق از روش کتابخانهای استفاده شده است و برای آزمون فرضیه های پژوهش، از اطلاعات مندرج در صورتهای مالی شرکتهای بورس اوراق بهادار تهران بهره گرفته شده است. برای آزمون فرضیهها از ضریب همبستگی پیرسون و مدل رگرسیون چند متغیره استفاده شده است. پژوهش حاضر شامل چهار فرضیه بوده که نتایج حاصل نشان میدهد شرکتهای با جریان نقد آزاد بالا دارای حق الزحمه حسابرسی بیشتر هستند و شرکتهای با جریان نقد آزاد، سطوح بدهی، سود تقسیمی و فروش دارای حق الزحمه حسابرسی بالا هستند.کلیدواژه ها
حق الزحمه حسابرسی، فرضیات جریان نقد آزاد، مشکلات نمایندگیمقالات مرتبط جدید
- عوامل تاثیرگذار بر خرید ناگهانی و راهکارهای افزایش آن در خرده فروشی
- نقش رسانه های اجتماعی بر صادرات بخش خصوصی
- الگوریتم ژنتیک یکپارچه و رویکردیادگیری عمیق برای تشخیص و طبقه بندی موثر حملات سایبری در محیط های صنعتی اینترنت اشیا (IIoT)
- بررسی فرآیند مدیریت دانش در رابطه با هم افزایی هوش مصنوعی و اینترنت اشیا و تاثیرگذاری این رابطه بر مدیریت دانش
- تاثیر مدیریت آموزشی بر خلاقیت دانش آموزان در محیط های یادگیری مجازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.