بررسی نقش فناوری اطلاعات و ارتباطات بر افزایش مدیریت کیفیت جامع تدارکات آموزشی
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی مدیریت، کارآفرینی و توسعه اقتصادی
- کد COI اختصاصی: EME02_1800
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 672
نویسندگان
مدرس دانشگاه پیام نور واحد مرودشت، کارشناسی ارشد علوم تربیتی
مدرس دانشگاه پیام نور واحد مرودشت کارشناسی ارشد علوم تربیتی
عضو هیات علمی دانشگاه پیام نور واحد مرودشت کارشناسی ارشد مدیریت دولتی
چکیده
هدف پژوهش حاضر تحلیل و بررسی نق فناوری اطلاعات و ارتباطدات بدر افدزای مدیریت کیفیت جامع خدمات آموزشی است. روش پشوه توصیفی از نوع همبستگی است. نمونه پژوهش 70 نفر از دبیران شاغل در مقطع راهنمایی و دبیرستان بودند که به شیوه نمونه گیری تصادفی ساده انتخاب شدند. ابزارهای اندازه گیری شدامل پرسشنامه فناوری اطلاعات اسلایت و پرسشنامه مدیریت کیفیت جامع تدارکات آموزشی هیلدز و استوارت بدود. روایدی و پایایی هر دو پرسشنامه بررسی و در حد بالا به دست آمد (به ترتیب با آلفای 0/86 و 0/92) در این ارتباط، فناوری اطلاعات با ابعاد هشت گانه مدیریت کیفیت جامع تدارکات آموزشی شامل: رهبری، سیاست و استراتشی، مدیریت کارکنان، منابع، فرآیند، رضایت کارکنان، تاثیر بر جامعه و نتایج مالی به عنوان سوال های تحقیق مورد مطالعه و بررسی قرار گرفت. داده ها ازطریق ضریب همبستگی پیرسون و رگرسیون تک متغیری مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. یافته ها نشان داد که بین فناوری اطلاعات و ارتباطات و افزای مدیریت کیفیت جامع تدارکات آموزشی رابطه مثبت و معنی دار در سطح 0/01 > P وجود دارد. 0/33 = rxy بین متغیر فناوری اطلاعات و ارتباطات و ابعاد رهبری، مدیریت کارکنان، نتایج مالی و تاثیر بر جامعه رابطه معنی داری وجود ندارد. همچنین ابعاد سیاست و استراتژی، منابع و فرآیند با فنداوری اطلاعدات و ارتباطات همبستگی مثبت و معنی داری داشتند. نتایج تحلیل رگرسیون نیز، نقش فناوری اطلاعات را بر ابعاد سیاست و استراتژی، منابع و فرایند مورد تایید قرار داد.کلیدواژه ها
فناوری اطلاعات و ارتباطات، مدیریت کیفیت جامع تدارکات آموزشیمقالات مرتبط جدید
- بررسی عوامل موثر بر توسعه عملکرد شغلی در سازمان تامین اجتماعی مورد مطالعه استان مازندران
- مروری بر شایستگی های مدیران منابع انسانی در راستای تفکر پارادوکسی
- توصیف نقش سیستم های اطلاعاتی منابع انسانی در مدیریت منابع انسانی مبتنی بر شواهد
- از تکنواسترس تا نارضایتی: نقش میانجی تعارض کار-خانواده در سازمان انتقال خون ایران
- تغییر در ادراک کارکنان هنگام ادغام هوش مصنوعی با مدیریت منابع انسانی با نقش واسطه اعتماد به فناوری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.