رابطه بین کارآفرینی و عملکرد تحصیلی دانشجویان دختر کارآفرین دانشگاه پیام نور واحد گتوند
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی مدیریت، کارآفرینی و توسعه اقتصادی
- کد COI اختصاصی: EME02_1550
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 643
نویسندگان
دکتری مدیریت صنعتی،عضو هیئت علمی دانشگاه هرمزگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت دولتی،دانشگاه هرمزگان
چکیده
تامل در وضعیت اقتصادی وروند مراحل پیشرفت وتوسعه در کشورهای پیشرفته ودر حال توسعه که به موضوع کارآفرینی توجه نموده اند،نشانگر آن است که این کشورها توانسته اند به پیشرفتهای چشمگیریدر زمینه های مختلف اقتصادی واجتماعی دست یابند ویا حداقل بحرانهای پیش آمده رابه سلامت پشت سر گذاشته و بحرانهایی که وقوع آنها رادر آینده پیش بینی می کردند را مهار نمایند لذا جای داردکهباانجام پژوهش های متعدد علمی وعملی در حوزه دانشگاه،کارآفرینی و عوامل مربوط به آن را مورد ارزیابی علمی قرارداد . از طرف دیگردر سالهای اخیر زنان گرایش بیشتری به تحصیلات دانشگاهی پیداکرده اند و نرخ ورود زنان و دختران به دانشگاهها،هر ساله رو به افزایش است. در حالی که بر اساس آمارهای رسمی،نرخ بیکاری نیز در میان بانوان تحصیلکرده به صورت قابل توجهی در حال افزایشاست. از اینرو این مطالعه با هدف بررسی ارتباط بین کارآفرینی و عملکرد تحصیلی دانشجویان دختر کارآفرین در دانشگاه پیام نور واحد گتوند اجرا شد. زمان انجام این پژوهش سال 93-92 می باشد و از لحاظ مکانی مربوط به دانشگاه پیام نور واحد گتوند است.قلمرو موضوعی این پژوهش مربوط به دو مبحث کارآفرینی و عملکرد تحصیلی دانشجویان دختر کارآفرین دانشگاه پیام نور واحد گتوند است.ابزار گردآوری داده ها در این تحقیق مطالعات کتابخانه ای و پرسشنامه ای بوده است.ابتدا با بررسی کتابها و مقالات علمی،ادبیات نظری تحقیق تدوین و سپس بر اساس مبانی نظری ،پرسشنامه محقق ساخته تدوین گردیده که آلفای کرونباخ آن 79%= α بدست آمد و پایایی آن مورد تایید قرار گرفت. یافته های پژوهش حاکی از آن است که با توجه به آزمون ضریب همبستگی پیرسون ، رابطه بین کارآفرینی و عملکرد تحصیلی دانشجویان دختر کارآفرین دانشگاه پیام نور واحد گتوند 69%= r در سطح خطای 5% معنا دار نیست.بنابراین فرض فوق رد می شود و وجود رابطه معنادار بین دو متغییر فوق پذیرفته نمی شود.کلیدواژه ها
کارآفرینی،عملکرد تحصیلیمقالات مرتبط جدید
- مدیریت ریسک نکول در بازپرداخت بدهی شرکتها
- آخرین پیشرفت ها در مدیریت باتری خودروهای برقی: چالش های حرارتی، چرخه عمر و یکپارچه سازی با انرژیهای تجدیدپذیر
- توصیف عملکرد هوش مصنوعی و یادگیریماشین در مدیریت کسب و کار، تجارت الکترونیک
- بررسی نقش استفاده از روش های مدل سازی و شبکه پذیرفتگی در بهبود اطلاعات و ارتباطات زنجیره تامین
- تاثیر هوش مصنوعی بر گروههای شغلی و بهره وری حاصل از آن در جهان و محاسبه تاثیر آن برای ایران
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.