بررسی تاثیر نقش بنادر تجاری در مدیریت زنجیره تامین
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی مدیریت، کارآفرینی و توسعه اقتصادی
- کد COI اختصاصی: EME02_1419
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1659
نویسندگان
دکترای اقتصاد بین الملل سازمان بنادر و دریانوردی
چکیده
زنجیره تامین شامل تمامی فعالیت های مرتبط با جریان و مبادله کالاها و خدمات، از مرحله ماده خام تا مرحله محصول نهایی قابل مصرف توسط مشتری می باشد. بدون شک تحولات اخیر در سطح جهان باعث توجه زیادی به آسیب پذیری زنجیره تامین شده است. نقش سیستم حمل و نقل، بخصوص حمل و نقل دریایی، در این میان بسیار حائز اهمیت می باشد. بنادر بعنوان نقاط کلیدی در حمل و نقل دریایی، می تواند نقش موثر و قابل توجهی در زنجیره تامین داشته باشند. بدیهی است بنادر با بهره وری بالا باعث ایجاد سرعت در جابجایی کالا شده و با کاهش قیمت حمل، نقش مهمی به عهده دارند تغییرات در وظایف بنادر در دوره های اخیر در راستای ارتقاء زنجیره تامین بوده است. در این مقاله ضمن بررسی مدیریت زنجیره تامین بنادر، موارد مرتبط تاثیرگذار بر زنجیره تامین در سطوح مختلف مورد بررسی قرار گرفته و ضمن بررسی مشکلات زنجیره تامین بندری، اقدامات قابل انجام در جهت تقویت مدیریت زنجیره تامین در سه سطح مختلف عنوان گردیده است. همچنین مدل زنجیره تامین لجستیک بندری و همچنین مقایسه مدلهای مختلف لجستیک بندری نیز عنوان گردیده است. ارائه راه حلها و نکات کلیدی در ادامه مقاله می تواند در افزایش قدرت انعطاف پذیری بنادر و ارتقاء نقش مثبت و تاثیرگذار بنادر در زنجیره تامین بسیار حائز اهمیت می باشد.کلیدواژه ها
مدیریت زنجیره تامین، حمل و نقل، بنادر، لجستیکمقالات مرتبط جدید
- بررسی عوامل موثر بر توسعه عملکرد شغلی در سازمان تامین اجتماعی مورد مطالعه استان مازندران
- مروری بر شایستگی های مدیران منابع انسانی در راستای تفکر پارادوکسی
- توصیف نقش سیستم های اطلاعاتی منابع انسانی در مدیریت منابع انسانی مبتنی بر شواهد
- از تکنواسترس تا نارضایتی: نقش میانجی تعارض کار-خانواده در سازمان انتقال خون ایران
- تغییر در ادراک کارکنان هنگام ادغام هوش مصنوعی با مدیریت منابع انسانی با نقش واسطه اعتماد به فناوری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.