بررسی ابعاد آمیخته بازاریابی از دیدگاه اسلام
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی مدیریت، کارآفرینی و توسعه اقتصادی
- کد COI اختصاصی: EME02_1397
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 972
نویسندگان
مدیر گروه حسابداری موسسه آموزش عالی کرمان
کارشناس ارشد مدیریت بازرگانی دانشگاه شهید باهنر کرمان
کارشناس ارشد زبان و ادبیات فارسی دانشگاه آزاد جیرفت
چکیده
دین مقدس اسلام درباره تمام شئون زندگی از جمله فعالیت های تجاری و اقتصادی، قوانین و مقرراتی تعیین کرده و مدعی است که به عنوان آخرین دین الهی، برای همه مشکلات بشر، در همه دوره ها و اعصار، راهکار دارد. با نگاهی به متون مورد تدریس در حوزه بازرگانی و بازاریابی، از جمله تصمیم گیری های مربوط به آمیخته بازاریابی شامل؛ انتخاب ویژگی های محصول، قیمت گذاری کالاها وخدمات و عملیات ترویج و پیشبرد فروش که هسته اصلی علم بازاریابی را تشکیل می دهند، این نتیجه حاصل می گردد که، این منابع آکنده از آموزه های غربی بوده و متاسفانه در اغلب موارد در عمل نیز سرلوحه اقدامات مدیران بنگاه های اقتصادی قرار می گیرد. هدف اصلی این پژوهش بررسی ابعاد آمیخته بازاریابی از دیدگاه اسلام می باشد. در این رابطه ضمن بیان فلسفه و ویژگی های بازاریابیاسلامی، مسائل مربوط به محصول، قیمت گذاری، تبلیغات و فروشندگی شخصی از دیدگاه مکاتب اسلامی مورد بررسی قرار گرفته است. نتایج نشان می دهد که آموزه های دینی، حدائقل تعالیم اسلامی می توانند به عنوان یک ابزار بازاریابی در توسعه بازاریابی مدرن مورد استفاده قرار گیرند.کلیدواژه ها
بازارایابی، فلسفه بازارایابی اسلامی، آمیخته بازارایابی اسلامیمقالات مرتبط جدید
- عوامل تاثیرگذار بر خرید ناگهانی و راهکارهای افزایش آن در خرده فروشی
- نقش رسانه های اجتماعی بر صادرات بخش خصوصی
- الگوریتم ژنتیک یکپارچه و رویکردیادگیری عمیق برای تشخیص و طبقه بندی موثر حملات سایبری در محیط های صنعتی اینترنت اشیا (IIoT)
- بررسی فرآیند مدیریت دانش در رابطه با هم افزایی هوش مصنوعی و اینترنت اشیا و تاثیرگذاری این رابطه بر مدیریت دانش
- تاثیر مدیریت آموزشی بر خلاقیت دانش آموزان در محیط های یادگیری مجازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.