تحلیل جمعیت شناختی وضعیت سنی مهاجران در شهر ساری
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی مدیریت، کارآفرینی و توسعه اقتصادی
- کد COI اختصاصی: EME02_1357
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 714
نویسندگان
دانشجو کارشناسی ارشد جغرافیا و برنامه ریزی شهری دانشگاه پیاه نور مرکز ساری
چکیده
وضعیت سنی یکی از متغییرهای مهم در جمعیت شناسی است. در برنامه ریزی برای یک جمیعت آگاهی از میزان سن افراد مهاجر، جزو الزامات اساسی تلقی می شود زیرا مهاجران با گروههای سنی متفاوت، نیازهای متفاوتی نیز دارند. این تحقیق از نوع توصیفی - تحلیلی است و به بررسی ویژگیهای سنی، جنسی، میزان تحصیلات، محل تحصیل، نوع و علت مهاجرت، افراد مهاجر شهر ساری پرداخته است. هدف نهایی از این تحقیق شناخت وضعیت سنی مهاجران در شهر ساری خواهد بود. جمع آوری اطلاعات به دو شیوه اسنادی و پیمایشی انجام گرفته است. جامعه آماری تحقیق کلیه خانوار شهر ساری است که بر اساس سرشماری 1385 این تعداد برابر با 71564 خانوار است از این تعداد 384 خانوار با توجه به فرمول کوکران برگزیده شدند. محاسبات انجام شده با استفاده از فراوانی درصدی، خی دو، ضریب همبستگی ، آزمون کراس تب و وجود تفاوت معنی دار بین سوالات انجام شده است. نتایج نشان می دهد که بیشترین مردان مهاجر در گروه سنی 25- 29 سال و بیشترین زنان مهاجر در گروه سنی 20- 25 سال قرار داشته است و علت های اصلی مهاجرت همراهی با خانواده و بعد از آن اشتغال هستند.کلیدواژه ها
تحلیل جمعیت شناسی، وضعیت سنی، مهاجران، شهر ساریمقالات مرتبط جدید
- رازهای مدیریت موفق: بررسی اثرات مثبت و منفی سبک های رهبری
- بررسی میزان تاثیرگذاری تجارت الکترونیک بر توسعه بازار در برندهای بزرگ فروشگاهی
- نقش اتحادیه اروپا در شکل گیری سیاست های تجاری سازمان تجارت جهانی
- آسیب شناسی نظام اداری ایران با رویکرد هرمنوتیک
- بررسی نقش مدیریت سود واقعی در عملکرد آتی شرکتها با تاکیدی بر تفکیک مدیریت سود واقعی از تغییرات استراتژی شرکت
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.