آنالیز کار ویژه های رویکرد جدید در مدیریت برون سپاری به کمک کالیدوسکوپ تغییر همراه با تاکید بر جایگاه، نقش، چالشها، اهداف، مولفه ها و گزینه های موثر در برون سپاری

  • سال انتشار: 1392
  • محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی مدیریت، کارآفرینی و توسعه اقتصادی
  • کد COI اختصاصی: EME02_1087
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 902
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهدی مقدس

شرکت هواپیما سازی ایران، کارشناس ارشد مهندسی مکانیک (ساخت و تولید)، دانشگاه صنعتی اصفهان

جهانگیر باقری

استاد دانشگاه، دانشگاه صنعتی جندی شاپور، (Ph.D) مهندسی برق (کنترل و ابزار دقیق)، دانشگاه برادفورد انگلستان

چکیده

عمومی ترین و ساده ترین تعریف ارائه شده در خصوص برون سپاری عبارتست از وا گذاری بخش یا بخشهایی از فعالیتهای داخل سازمان به افراد حقوقی یا حقیقی بیرون از آن . برون سپاری مفهومی پذیرفته شده و در حال گسترش میباشد. مدیریت برون سپاری یکی از رویکردهای متداول در سازمانها و شرکتهایی است که به دنبال ایجاد و تقویت مزایای رقابتی خود و همچنین تمرکز در مورد آنها می باشد. در خصوص استقرار پایدار و موفق این رویکرد، نگرانی هایی نیز وجود دارد. علاوه بر استقرار مدیریت برون سپاری، به مثابه یک روی سکه، مقوله تغییر نیز بعنوان روی دیگر این سکه، می بایست مدیریت شود. یکی از ابزارهای آنالیز در مدیریت تغییر، موسوم است به کالیدوسکوپ تغییر که به کمک آن، چالشهای رایج در بررسی تغییر رویکرد برون سپاری را مورد بررسی قرار میدهند. کالیدوسکوپ تغییر، به برنامه ریزی طرح تغییر کمک می کند تا جنبه های مهم در یک برنامه تغییر را در برنامه ریزی خود لحاظ نموده و ابعاد آنرا مورد توجه قرار دهد. تغییرات مورد نظر عبارتند از: زمینه تغییر، محتوای تغییر و فرآیند تغییر. این مقاله ضمن بررسی و تمرکز موارد فوق الذکر، به آنالیز کار ویژه های رویکردی جدید در مدیریت برون سپاری به کمک کالیدوسکوپ تغییر، همراه با تدقیق جایگاه، نقش، چالشها، اهداف، مولفه ها و گزینه های موثر در مقوله برون سپاری می پردازد. همچنین در این مقاله مواردی نظیر: مفاهیم و نرخ رشد برون سپاری، منابع قابل استنتاج چالشهای برون سپاری (اعم از روش مستقیم و استنتاجی) نقش رهبری و تاثیر آن بر کارکنان، مدیریت پروژه، جنبه های حقوقی، اهم موضوعات قابل توجه در برون سپاری، کالیدوسکوپ تغییر و اجزاء آن، اهمیت تغییر و مدیریت آن، مولفه های هشت گانه فرآیند تغییر، گزینه های ششگانه تغییر و ... نیز مورد تجزیه و تحلیل قرار می گیرند.

کلیدواژه ها

مدیریت برون سپاری، کالیدوسکوپ تغییر، مدیریت و فرآیند تغییر، استقرار برون سپاری، چالشهای برون سپاری، مدیریت پروژه، مولفه ها و گزینه های برون سپاری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.